• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 207953
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Uwaga! Wpis nie dla wrazliwych!!! 🤣
Sluchajcie, mowie do mojego, ze moze by mi takie majtusie kupil w victorias secret (jak inni mezowie), a on sie czerwony jak burak zrobil i mowi, ze on w zyciu nie wejdzie do sklepu z bielizna. Ja sie pytam “co ty sie tak czerwienisz” a on “a bo my szkoci jestesmy pruderyjni i nie rozmawiamy o takich rzeczach” 🤣
A ja na to “kochanie, wstydzisz sie gadac o seksie, a jezora do tylka to sie nie wstydzisz mi wpychac” 🤣🤣🤣

Uwaga! Wpis nie dla wrazliwych!!! 🤣
Sluchajcie, mowie do mojego, ze moze by mi takie majtusie kupil w victorias secret (jak inni mezowie), a on sie czerwony jak burak zrobil i mowi, ze on w zyciu nie wejdzie do sklepu z bielizna. Ja sie pytam “co ty sie tak czerwienisz” a on “a bo my szkoci jestesmy pruderyjni i nie rozmawiamy o takich rzeczach” 🤣
A ja na to “kochanie, wstydzisz sie gadac o seksie, a jezora do tylka to sie nie wstydzisz mi wpychac” 🤣🤣🤣
my ostatnio się zastanawialiśmy, co by było jakby cipka nie była między nogami, tylko w zgięciu łokcia albo na szyi. Jesteśmy dziwnym małżeństwem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry