Ceonis
Fanka BB :)
Też bym nie chciała, ale zanim doprowadzę się do porządku lekami to tyle może to potrwać 
Nie zgadzam się na siedzenie do jesieni!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie zgadzam się na siedzenie do jesieni!!!!
Tez granatoweTo ja mam dzisiaj granatoweZrobiłam research ciuszków, które biorę na urlop, cześć w praniu, cześć wyprana i odłożona, a na wierzchu mam ciuchy do wynoszenia do wyjazdu
![]()
No ja tak miałam kilka razy, ale owulki nawet nie było. Myślę, że u mnie to zabrzenia hormonalne. Nie znaczy to jednak, że u Ciebie to nie objawy owulacjiCześć DziewczynyPrzepraszam, że tak wyskakuje z zupełnie innym wątkiem niz ten bieżący w Waszej rozmowie, ale od jakiegoś czasu jestem taka cicha czytelniczka m.in. tego wątku i w koncu postanowiłam się odezwać, bo chciałabym Was o cos spytac. Czy zdarzyło Wam się w którymś cyklu plamic krótko po owulacji, przy jednoczesnym koszmarnym bólu piersi? Ja w ubiegly piątek byłam na usg- monitoringu, ginekolog powiedziała mi, że owulacja nastąpi w sobotę, a od niedzieli strasznie bolą mnie piersi. Dodatkowo dzisiaj będąc w pracy pobolewało mnie dziwnie podbrzusze, a kiedy poszłam do toalety okazało się że delikatnie krwawie/plamię. Myślicie, że to krwawienie można jeszcze podciągnąć pod krwawienie owulacyjne? Miałyście kiedyś podobne symptomy?
Powiem Ci tak: to czy któraś z nas tak miala to niestety w tym momencie nie ma znaczenia. Powodów plamien srodcyklicznych może być wiele. Ale nigdy nie znaczą one nic dobrego. Skonsultuj sie z lekarzem koniecznie.Cześć DziewczynyPrzepraszam, że tak wyskakuje z zupełnie innym wątkiem niz ten bieżący w Waszej rozmowie, ale od jakiegoś czasu jestem taka cicha czytelniczka m.in. tego wątku i w koncu postanowiłam się odezwać, bo chciałabym Was o cos spytac. Czy zdarzyło Wam się w którymś cyklu plamic krótko po owulacji, przy jednoczesnym koszmarnym bólu piersi? Ja w ubiegly piątek byłam na usg- monitoringu, ginekolog powiedziała mi, że owulacja nastąpi w sobotę, a od niedzieli strasznie bolą mnie piersi. Dodatkowo dzisiaj będąc w pracy pobolewało mnie dziwnie podbrzusze, a kiedy poszłam do toalety okazało się że delikatnie krwawie/plamię. Myślicie, że to krwawienie można jeszcze podciągnąć pod krwawienie owulacyjne? Miałyście kiedyś podobne symptomy?
Powiem Ci tak: to czy któraś z nas tak miala to niestety w tym momencie nie ma znaczenia. Powodów plamien srodcyklicznych może być wiele. Ale nigdy nie znaczą one nic dobrego. Skonsultuj sie z lekarzem koniecznie.
Jeśli zdarza Ci się to pierwszy raz to prawdopodobnie nie jest nic strasznego ale dobrze, że się umówiłaśUmówiłam się na wizytę w piątek. Zobaczymy co powie. W kazdym razie dziekuje za odpowiedz.
Ahhh.. to wszystko jest takie frustrujące.. Ja już czasem tracę nadzieję na jakikolwiek happy end![]()
Kochana, każda z nas miewa takie myśli...Umówiłam się na wizytę w piątek. Zobaczymy co powie. W kazdym razie dziekuje za odpowiedz.
Ahhh.. to wszystko jest takie frustrujące.. Ja już czasem tracę nadzieję na jakikolwiek happy end![]()
Jeśli zdarza Ci się to pierwszy raz to prawdopodobnie nie jest nic strasznego ale dobrze, że się umówiłaśbędziesz mieć pewność
![]()
Trzymam kciuki zebys rzeczywiscie miala juz w piatek diagnozę. Ale nastaw sie ze to dopiero początek badan zeby zobaczyć co sie dzieje. Jak dziewczyny pisaly przyczyn plamien jest dużo i lekarz nie poda ci rozstrzygajacej diagnozy na 1 wizycie.Tak, nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło. Dlatego właśnie jestem zaniepokojona. Oczywiście nie mogłabym wytrzymać do samej wizyty, wiecie jak to jestdlatego musiałam napisać tutaj do Was, bo stwierdziłam, że może któraś z Was miała podobnie i podsunie mi prawdopodobna przyczynę tego plamienia
ale tak jak mówicie, wstrzymam się do piątku i wtedy będę miała konkretną diagnozę
Kochana, każda z nas miewa takie myśli...ale potem przychodzi nowa sila. Tobie też przyjdzie. Trzymam kciuki za powodzenie.
Ps. Ja też mam plamienia srodcykliczne i jestem w trakcie diagnostyki.
3 powody plamien o ktorych wiem to niedomoga lutealna, polipy w macicy i IO. Masz to wykluczone?