• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 207953
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Zdaje sobie z tego sprawę, że to nie takie łatwe postawić od razu diagnozę, ale może chociaż jakiś trop będę mieć, czy to coś groźnego i jest się czym przejmować, czy może jakaś błahostka- choć pewnie ta druga opcja jest wątpliwa
Wiesz co... życzę Ci jak najlepiej, oczywiście, ale cóż, czasem nawet fakt, że jest to błahostka lub po prostu... nic! - to niewiele zmienia. Ja bym nawet chciała wiedzieć, że mamy jakiś konkretny problem, poznać wyjaśnienie - a tak naprawdę przyczyny brak. Diagnoza pozwala przynajmniej działać konkretnie :-)

reklama
Oesuu, to Ty za 15 min do wyra... Też mam na to ochotę, ale się kąpię a nie położę się spać z mokrymi włosami xD i też nie wysuszę, bo moje włosy latem to jakieś siano... Chyba obetne i staremu do stodoły podrzucę 🙄
o dzisiaj nie tak szybko. Właśnie siedzę wykapana z mokrymi włosami. Też muszę wysuszyć. Niestety nie dalam rady się wcześniej wykąpać bo u mnie jest tak słabe cisnienie że nie byłabym w stanie tymi siuskami się spłukać. Ja chodząc do pracy mylam codziennie. Teraz robię to co drugi dzień i jak mam je myć to tak mi się nie chce. I w sumie nie musiałabym tego robić skoro siedzę w domu. Tłuste włosy po prostu maja na mnie zły wplyw. Nie lubię i tyle. Więc jeśli ktoś myje raz w tygodniu pełen podziw 😉 ja mam bardzo rzadkie włosy. Jak zaczęłam brać metę to podczas mycia ja byłam przerażona ile mi zostawało w wannie. Teraz od jakichs dwóch tygodni to się uspokoiło i nie wiem w sumie dlaczego. Cieszy mnie to oczywiście bo marzą mi się gęste włosy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry