kasiaa91
Fanka BB :)
Usg ładne, owu za progiem za 2-3 dni bo pęcherzyk dominujący jest, beta 6miu czyli spada - kolejna kontrola (tu była ginekologia onkologiczna) za 3 tyg a w piątek mam swojego ginekologa.Kasia jak po kontroli?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Usg ładne, owu za progiem za 2-3 dni bo pęcherzyk dominujący jest, beta 6miu czyli spada - kolejna kontrola (tu była ginekologia onkologiczna) za 3 tyg a w piątek mam swojego ginekologa.Kasia jak po kontroli?
Ja też. Paczka to paczkaJa nie umiem w mniej chipsikow![]()
Chipsikom, które zostają jest przykro. Myślą, ze ich nikt nie chceJa też. Paczka to paczka![]()
Ja albo wcale nie jem albo już leci cała paczkaJa nie umiem w mniej chipsikow![]()
Chociaż od jakiegoś czasu jak już kupuje to crunchips niż laysJa albo wcale nie jem albo już leci cała paczka![]()
Ja ostatnio znalazłam jakieś takie łowickie czy jak im tam: w żółtym opakowaniu i mi smakują najbardziejChociaż od jakiegoś czasu jak już kupuje to crunchips niż lays![]()
Podziwiam.A ja nie lubie chipsów
Alkohol też średnio więc dla mnie branie mety na luzie. Skutków ubocznych nie zaobserwowałam
Pokaż jakieJa ostatnio znalazłam jakieś takie łowickie czy jak im tam: w żółtym opakowaniu i mi smakują najbardziej![]()
O już wiem: z Przysnackiego. Wzorek mi się skojarzył ze wzrokiem Lowickim. Są do kupienia w BiedrzePokaż jakiepozdrawiam, fanka chipsow
![]()