Bibi89
Fanka BB :)
Badanie GGT - badanie przesiewowe w kierunku chorób wątroby i/lub nadużywania alkoholu.a na jakiej zasadzie się stwierdza chorobę alkoholową?ciekawa jestem
![]()
Mam wszystkie próby wątrobowe zlecone ale to badanie mnie stresuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Badanie GGT - badanie przesiewowe w kierunku chorób wątroby i/lub nadużywania alkoholu.a na jakiej zasadzie się stwierdza chorobę alkoholową?ciekawa jestem
![]()
Co chcesz mi przez to powiedzieć?Dzisiaj czytałam artykuł o 15 latce co miała prawie 5 promili
![]()
Miała prawie 5 promili, walczą o jej życie. "Stan dziecka ciężki, depresja układu oddechowego"
Prawie pięć promili alkoholu w organizmie miała 15-latka, którą nieprzytomną znaleziono na pomoście w Ostrowie Wielkopolskim. Dziewczyna trafiła do tamtejszego szpitala. Jej stan jest określany jako ciężki.tvn24.pl
w sensie ze można spokojnie go jeść przy zachowaniu odpowiedniej porcjiAle ze co z nim ?
Odpowiednią porcja arbuza dla mnie jest wtedy kiedy czuje ze eksploduje a w moich żyłach płynie arbuzowy sokw sensie ze można spokojnie go jeść przy zachowaniu odpowiedniej porcji![]()
Ale to chyba standardowe w próbach wątrobowych? Ja miałam ten wynik jakoś poniżej norm prawie, a winko w weekend wcześniej było ;-) Lekarz mi powiedział: po prostu nie piła pani przed badaniem. Bo to chyba te pozostałe chorobę stwierdzają...? AST/ALT?Badanie GGT - badanie przesiewowe w kierunku chorób wątroby i/lub nadużywania alkoholu.
Mam wszystkie próby wątrobowe zlecone ale to badanie mnie stresuje![]()
oj tam, oj tamOdpowiednią porcja arbuza dla mnie jest wtedy kiedy czuje ze eksploduje a w moich żyłach płynie arbuzowy sok![]()
ooo to toto, dzięki! Słuszna uwagaLepiej powiedz, że chcesz krzywą cukrową i insulinową trzypunktową
Bo jak powiesz że cukier to pewnie dostaniesz tylko skierowanie na glukoze na czczo
oglądałam!!!!Właśnie robię sobie hybrydy i puściłam sobie w tle niedawno dodany serial z netflixa- baby fever. Ale jaja, kobieta ginekolog z kliniki niepłodności ukradła sperme i się nią zapłodniła![]()