Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ja miałam kolkę nerkową w pierwszej ciąży, dlatego potem cesarka to był dla mnie pikuśNie wiem jak jest z porodem, ale jak miałam kolkę nerkowa, byłam na pogotowiu zlana zimnym potem, śmierdząca i omdlewająca, to nawet nie mnie bardzo obchodziło gdzie rzygam. Przypuszczam, że jak boli porządnie to człowiek się nawet nie zastanawia czy przypadkiem w swoim stanie nie jest obrzydliwy.
Yeah !!! Jeszcze chwila i można robić kwietniowego bobasa !Dzień dobry w 1dc (po 27 dniach). Nigdy się tak nie cieszyłam z okresu![]()
Skróciłaś cykl dupkiem?Dzień dobry w 1dc (po 27 dniach). Nigdy się tak nie cieszyłam z okresu![]()
Po ilu dniach od dupka jestes?Dzień dobry w 1dc (po 27 dniach). Nigdy się tak nie cieszyłam z okresu![]()