U
użytkowniczka 212
Gość
Kurna nie wiem co sie porobilo na tamtym wątku... no to siema!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kusisz ale nie, poczekam do poniedzialku/wtorkuNo właśnie nie. Dostałam histerii, bo 7dpo zaczęły mnie bolec cycki okresowo i byłam pewna, ze pozamiatanenawet dziewczynom marudziłam i mnie próbowały postawić do pionu. A następnego dnia zrobiłam test
![]()
O to czekamy razem do wtorku, bo ja mam wtedy lekarzaKusisz ale nie, poczekam do poniedzialku/wtorku![]()
Kusisz ale nie, poczekam do poniedzialku/wtorku![]()
To trzymam kciukiO to czekamy razem do wtorku, bo ja mam wtedy lekarza![]()
I widzisz?! Chwilę Cię nie ma i już burdel!Kurna nie wiem co sie porobilo na tamtym wątku... no to siema!
Ja z testami owu dopiero 3 czy 4 cykl i ta faza lutealna podejrzana bardzo zawsze myślałam że jest to 14 dni a jak wyhacze pika to od zaznaczenia owu miną 11-12 dni także nie wiem jal będzie w tym cyklu. Choć w 7dpo prog 11.51 jakoś nie daje mi nadzieji...O to czekamy razem do wtorku, bo ja mam wtedy lekarza![]()
Z ta jajecznica to jakaś tradycja?Nooo jeszcze chwila i najdłuższy dzień w roku
Dzisiaj już przed 4, na imprezie zaczęło się robić jasno tooo szok. No ale trzeba było wytrwać do jajecznicy![]()
Widzisz chwilę Cię nie ma i od razu wszystko do góry nogamiKurna nie wiem co sie porobilo na tamtym wątku... no to siema!