reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
To zależy na jakim etapie wariatkowa jesteś 😝😉🤣 ja tam lubie od 8dpo
No właśnie na początku wariatkowa 😂 wykorzystałam dopiero dwa testy tak naprawdę, jak mi się dwa dni okres spóźnił bo raczej mam regularne. Czyli w sumie po 8 dniu już teoretycznie można próbować 😂

No właśnie my od ślubu (za tydzień mamy pierwszą rocznicę!) mamy niesamowitego pecha. Aż ciężko w to uwierzyć! Wszystko to, co mogło nam się nie udać to się nie udało.
U nas to samo, tylko my będziemy we wrześniu 2 lata - i ilość złych rzeczy które się w tym czasie wydarzyły jest aż nieprawdopodobna. W każdym razie liczę, że wyczerpaliśmy już zła passę i teraz będzie tylko lepiej!

A jak oceniacie związek przy tych nieszczęściach? Bo ja mam wrażenie, że nastąpiło większe zbliżenie i w praktyce sprawdziliśmy, że razem również w chorobie i na złe.
My już 4 lata, w tym 2 wypadki, jeden trochę poważny że wstrząśnieniem mózgu i kilkugodzinną utratą pamięci, nawet zapomniał wtedy że ślub wzięliśmy 🤦‍♀️ jeden ze straszniejszych momentów w moim życiu. Do tego 3 operacje, 2 poronienia....Ciągle mam nadzieję że wykorzystaliśmy nasz limit pecha, a tu jednak ciągle coś wyskakuje zza rogu. Sporo było cięższych momentów, zwłaszcza dla niego, bo nie dość że zdrowotnie podupadł, to poszła za tym psychika, objawy depresyjne i hazard, i mi wtedy też było bardzo ciężko, momentami byłam na granicy. Ale skoro tyle już przetrwaliśmy, to wszystko nam się uda i teraz jest ok, czekamy nadal na stabilizację zdrowotną.

Rozczesałas jakoś potem te włosy? 😁😁 Ja kiedyś po słonej wodzie musialam sobie wyciąć kawałek 😁😁😁 teraz już pływam tylko w spiętych 😁
Ja wycięłam po własnym weselu. Zamarzyły mi się rozpuszczone pofalowane włosy. Miałam fajną falownicę, robiłam sobie nią włosy kilka razy wcześniej i trzymało się 2 dni, efekt mi się podobał. Co mogło pójść nie tak? A no to, że nie wzięłam pod uwagę połączenia 33 stopniowego upału+ włosy prawie do tyłka a plecy w sukni gołe. Pot się zmieszał z lakierem i pianką do włosów. Już na oczepinach wyglądałam jakby mnie piorun strzelił i to jest jedyna rzecz, którą bym zmieniła w tym dniu- fryzura.
Kocham twój wakacyjny spam i to zdjęcie. Musicie być zajebistą parą.

Byliśmy dziś ze starym na festynie rolnictwa i wyrobów rzemieślniczych. Kupiliśmy takie pyszne miody pitne...mniam.

Ja mam taką koleżankę co się profesjonalnie zajmuje rozczesywaniem włosów.
Wiecie są ludzie np. z depresją czy inną chorobą, którzy nie robią nic z włosami nawet przez rok i ona to ogarnia na spoko. Także naprawdę nie zawsze trzeba ciąć

Przechwytywanie.JPG

Ja mam taką koleżankę co się profesjonalnie zajmuje rozczesywaniem włosów.
Wiecie są ludzie np. z depresją czy inną chorobą, którzy nie robią nic z włosami nawet przez rok i ona to ogarnia na spoko. Także naprawdę nie zawsze trzeba ciąć

Zobacz załącznik 1413664
Ooo maaatko. Niezle. Ja zawsze mam szczotkę w torebce nawet na wakacjach ale to przez to,że mam długie i dość gęste włosy wiec jak zaniedbam rozczesywanie to po wieczorem mam dramat. Zamiast włosów robią się od spodu dredy. Mam odżywkę do włosów gliss kur w sprayu i ona na „dredy” działa cuda.

A to moje włosy, uwierzcie czasem nie jest łatwo ale odkąd mama zapuściła do komunii kiedyś była taka moda, to zostały mi długie tylko obcinam co pare miesięcy końce 😂😂😂

Załączniki

• 5838E1D4-47EE-4898-ADD9-9785FEA95A81.png
    5838E1D4-47EE-4898-ADD9-9785FEA95A81.png
    326,8 KB · Wyświetleń: 130
reklama
Do góry