LadyCaro
Fanka BB :)
No mysle ze juz z polowe se wyrwalam, ale daje rade xD a no ale jq plywam w spietych a potem rozpuszczamGdzie jesteś?!![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mysle ze juz z polowe se wyrwalam, ale daje rade xD a no ale jq plywam w spietych a potem rozpuszczamGdzie jesteś?!![]()
Na KrecieGdzie jesteś?!![]()
Wow ekstra, też kiedyś myślałam żeby tam pojechać. Jak wrażenia?Na Krecie![]()
No właśnie na początku wariatkowaTo zależy na jakim etapie wariatkowa jesteśja tam lubie od 8dpo
No właśnie my od ślubu (za tydzień mamy pierwszą rocznicę!) mamy niesamowitego pecha. Aż ciężko w to uwierzyć! Wszystko to, co mogło nam się nie udać to się nie udało.
My już 4 lata, w tym 2 wypadki, jeden trochę poważny że wstrząśnieniem mózgu i kilkugodzinną utratą pamięci, nawet zapomniał wtedy że ślub wzięliśmyU nas to samo, tylko my będziemy we wrześniu 2 lata - i ilość złych rzeczy które się w tym czasie wydarzyły jest aż nieprawdopodobna. W każdym razie liczę, że wyczerpaliśmy już zła passę i teraz będzie tylko lepiej!
A jak oceniacie związek przy tych nieszczęściach? Bo ja mam wrażenie, że nastąpiło większe zbliżenie i w praktyce sprawdziliśmy, że razem również w chorobie i na złe.
Ja wycięłam po własnym weselu. Zamarzyły mi się rozpuszczone pofalowane włosy. Miałam fajną falownicę, robiłam sobie nią włosy kilka razy wcześniej i trzymało się 2 dni, efekt mi się podobał. Co mogło pójść nie tak? A no to, że nie wzięłam pod uwagę połączenia 33 stopniowego upału+ włosy prawie do tyłka a plecy w sukni gołe. Pot się zmieszał z lakierem i pianką do włosów. Już na oczepinach wyglądałam jakby mnie piorun strzelił i to jest jedyna rzecz, którą bym zmieniła w tym dniu- fryzura.Rozczesałas jakoś potem te włosy?Ja kiedyś po słonej wodzie musialam sobie wyciąć kawałek
teraz już pływam tylko w spiętych
![]()
Kocham twój wakacyjny spam i to zdjęcie. Musicie być zajebistą parą.Spamspam
Ooo maaatko. Niezle. Ja zawsze mam szczotkę w torebce nawet na wakacjach ale to przez to,że mam długie i dość gęste włosy wiec jak zaniedbam rozczesywanie to po wieczorem mam dramat. Zamiast włosów robią się od spodu dredy. Mam odżywkę do włosów gliss kur w sprayu i ona na „dredy” działa cuda.Ja mam taką koleżankę co się profesjonalnie zajmuje rozczesywaniem włosów.
Wiecie są ludzie np. z depresją czy inną chorobą, którzy nie robią nic z włosami nawet przez rok i ona to ogarnia na spoko. Także naprawdę nie zawsze trzeba ciąć
Zobacz załącznik 1413664
super zdjęcie! do kiedy jesteście na Krecie?
Narazie wspaniale, ale dopiero jutro wyjezdzamy poza hotel więc bede mogla wiecej powiedziećWow ekstra, też kiedyś myślałam żeby tam pojechać. Jak wrażenia?