• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 207953
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Powiedzcie laski która z was używała ovitrelle? jak to jest, lekarz tak normalnie to przepisuje czy tylko wtedy kiedy są potwierdzone problemy z owulka?

reklama
Witajcie. Nadrobiłam szybko mi nawet poszło, wszystkie w poniedziałek zapracowane 😉
Ja dzisiaj padam z nog mimo że zbytnio się nie nachodziłam ale 5 godzin jazdy samochodem w dwie strony robi swoje. Dzisiaj byłam na prenatalnych. Będę miała syna na 80 % ❤ na ten moment wszystko jest dobrze . Idę się zaraz kapac i muszę ochłonąć.l z tych emocji i stresu przed.

Witajcie. Nadrobiłam szybko mi nawet poszło, wszystkie w poniedziałek zapracowane 😉
Ja dzisiaj padam z nog mimo że zbytnio się nie nachodziłam ale 5 godzin jazdy samochodem w dwie strony robi swoje. Dzisiaj byłam na prenatalnych. Będę miała syna na 80 % ❤ na ten moment wszystko jest dobrze . Idę się zaraz kapac i muszę ochłonąć.l z tych emocji i stresu przed.
Etam. Ja tam się dziś nie przepracowałam 😂 w piątek wyssali ze mnie wszystkie możliwe energie że do dziś mam dość ich 😂😂😂

Synek - ekstra! Gratulacje. To teraz idź i odpocznij sobie 😁😁

Okej bo się tak zastanawiałam, czy w czwartek prosić.., czy odpuścić? 😂

Oo, słowo klucz odpuścić! 😂😂😂
Pytanie co by Ci to miało dać ;)
Zastrzyk zrobiony zbyt wcześnie zazwyczaj nie zrobi nic. Nie przyspieszy owulacji. Zrobiony w czasie naturalnego piku LH - pokryje się z tym pikiem. Zrobiony za późno też właściwie nic nie da :p. Więc jak masz naturalny cykl i nie potrzebujesz kierowania swoimi hormonami z zewnątrz, to chyba nie ma sensu się kłuć.

Pytanie co by Ci to miało dać ;)
Zastrzyk zrobiony zbyt wcześnie zazwyczaj nie zrobi nic. Nie przyspieszy owulacji. Zrobiony w czasie naturalnego piku LH - pokryje się z tym pikiem. Zrobiony za późno też właściwie nic nie da :p. Więc jak masz naturalny cykl i nie potrzebujesz kierowania swoimi hormonami z zewnątrz, to chyba nie ma sensu się kłuć.
W sumie… Nie wiem, pytam bo jestem niedoświadczona a widzę, że nazwa pojawia się często i się zapytałam 😁 Wiem, że to nie są cukierki 😁 ale Twoja odpowiedź tylko mnie utwierdziła w tym, że jeśli wystąpi naturalnie to faktycznie nie ma potrzeby 😁

W sumie… Nie wiem, pytam bo jestem niedoświadczona a widzę, że nazwa pojawia się często i się zapytałam 😁 Wiem, że to nie są cukierki 😁 ale Twoja odpowiedź tylko mnie utwierdziła w tym, że jeśli wystąpi naturalnie to faktycznie nie ma potrzeby 😁
To ma moim zdaniem jeden zasadniczy minus! Przez 12 dni nie będziesz mogła zrobić wiarygodnego testu ciążowego, bo Ovitrelle je zafałszowuje :D.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry