• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 207953
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny na weselu jadłam tatara i sery pleśniowe, czy mój mózg wiedział, że to ostatni raz? Dlatego rzuciłam się na te specyfiki i się nayebałam? 🤔😂
na w majówkę jadłam sery pleśniowe z grilla ;) I jak nakładałam to sobie myslalam że może nie powinnam, ale uświadomiłam sobie ze co będę żałować jak tyle czasu się nie udaje To niby teraz ma się udać 05.05 test pozytywny. Też mam to z tyłu głowy, ale sobie myślę że przecież nie wiedziałam i nie zrobiłam tego świadomi.

na w majówkę jadłam sery pleśniowe z grilla ;) I jak nakładałam to sobie myslalam że może nie powinnam, ale uświadomiłam sobie ze co będę żałować jak tyle czasu się nie udaje To niby teraz ma się udać 05.05 test pozytywny. Też mam to z tyłu głowy, ale sobie myślę że przecież nie wiedziałam i nie zrobiłam tego świadomi.
Jak już mowilam w dniu pozytywnej bety wypiłam pol piwa i zjadłam jedna tabletkę ibupromu ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry