Anka_83
Fanka BB :)
Ej jak nic jest dla mnie nadziejaA mowilam ze tak będzie. Ale nie. Nikt mnie nie słucha (tez tak miałam - skończyły mi się tydzień przed pozytywem i miałam w pompie - kupiłam na jakieś dwa dni przed)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ej jak nic jest dla mnie nadziejaA mowilam ze tak będzie. Ale nie. Nikt mnie nie słucha (tez tak miałam - skończyły mi się tydzień przed pozytywem i miałam w pompie - kupiłam na jakieś dwa dni przed)
Spoko.Tak jej tez powtarzamy.
(Tak naprawdę to dziewczyna stad, ale nie chce żeby ktos mnie podejrzewał o wynoszenie postów - po prostu naprawdę się tym zmartwilam)
może to o to chodzi, że jak chcesz mieć zdrowe dziecię, to nie możesz brać wcześniej witamin! Karyny też nie biorą, dopiero jak się ciąża okażeA mowilam ze tak będzie. Ale nie. Nikt mnie nie słucha (tez tak miałam - skończyły mi się tydzień przed pozytywem i miałam w pompie - kupiłam na jakieś dwa dni przed)
Moja przyjaciółka zaczęła od 8 tygodnia łykać kwas foliowy. Mała jest zdrowa jak rydz, ale ja bym tak nie potrafiłamoże to o to chodzi, że jak chcesz mieć zdrowe dziecię, to nie możesz brać wcześniej witamin! Karyny też nie biorą, dopiero jak się ciąża okaże![]()
Monitoring póki co pokazuje mi niskie stężenie wiec on codziennie bada mój test i sprawdza, także to by się zgadzało że jeszcze kilka dni muszę poczekać. Ja się ze starym dziś tarmosić chyba nie będę chociaż kto tam wieA ten monitoring też tak ci wskazuje?
Ja mam owu wg kalendarzyka też na 17 dzień, ale oczywiście biorę poprawkę na to i od dziś konsekwentnie(upał, nie upał) będziemy się że starym tarmosić
![]()
My chyba idziemy łeb w łeb w tym miesiącuA ten monitoring też tak ci wskazuje?
Ja mam owu wg kalendarzyka też na 17 dzień, ale oczywiście biorę poprawkę na to i od dziś konsekwentnie(upał, nie upał) będziemy się że starym tarmosić
![]()
Tak niech moc jajników będzie z nami!My chyba idziemy łeb w łeb w tym miesiącu![]()
Hahahaahah ja nie wiem czy moje jeszcze kaca nie mająTak niech moc jajników będzie z nami!![]()