pluto_nova
Moderator
oznaczyłam, a nie zobaczyłamNo raczejCiekawe jaka beta, proga też zobaczyłam, ale do czwartku poczekam
Od wczorajszego testu nagle mam objawy ciążowe - ale ten człowiek głupi, jakoś wcześniej ich nie było
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oznaczyłam, a nie zobaczyłamNo raczejCiekawe jaka beta, proga też zobaczyłam, ale do czwartku poczekam
Od wczorajszego testu nagle mam objawy ciążowe - ale ten człowiek głupi, jakoś wcześniej ich nie było
![]()
Zdarzysz zrobić przyros przed wyjazdem na wakajki ?Patrzcie jaki wyraźny!Krew dawno spuszczona, teraz czekamy
Tryb wakacyjny je maskował a teraz się wyłączyłNo raczejCiekawe jaka beta, proga też zobaczyłam, ale do czwartku poczekam
![]()
w czwartek robię, w sobotę skoro świt wyjeżdżamyZdarzysz zrobić przyros przed wyjazdem na wakajki ?
Jprdl to już jest chore xD ja bym jej powiedziała żeby się bujała, jak cały tramwaj pusty xD to tramwaj, a nie wykupione miejsce w kinie XDMiałam kiedyś chorą sytuację jak na przystanku początkowym wsiadłam do tramwaju tylko ja i emerytka. I usiadłam na pierwszym lepszym miejscu i to był błąd, bo to miejsce ta pani sobie upatrzyładarła papę jak nienormalna i nie szło jej przetłumaczyć, ze cały tramwaj wolny jest
![]()
Obstawiam @LadyCaro na metformine i @olka11135 OlkeJakby nie patrząc ciążę chodzą parami. Która następna![]()
Dawaj progaNo raczejCiekawe jaka beta, proga też zobaczyłam, ale do czwartku poczekam
![]()
A co dolega?No raczejCiekawe jaka beta, proga też zobaczyłam, ale do czwartku poczekam
![]()
Weszła jakaś uprzywilejowana osoba, ktoś nie chciał ustąpić: zdarzało się, że był podnoszony z miejsca za ubranie