Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pod koniec stycznia poroniłam na przełomie 6/7 tygJejuuu, dobra passa trwa!Gratulacje kochana!!!! Przypomnij mi, zaliczyłaś jakieś biochemy?
To tak jak ja w kwietniu... Idziesz na wizytę do lekarza, żeby ewentualnie uniknąć kolejnej straty? Bierzesz jakąś luteinę? Oczywiście wiadomo, najpierw beta i progesteron, ale planujesz co potem?Pod koniec stycznia poroniłam na przełomie 6/7 tygObyło sie na szczęscie bez zabiegu.. Mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze
Polecę zaraz na bete i proga., w piątek powtórzę. Jak będą wyniki proga to napiszę do lekarza. Sama nie wiem co robić, jestem ja dziecko we mglea
To tak jak ja w kwietniu... Idziesz na wizytę do lekarza, żeby ewentualnie uniknąć kolejnej straty? Bierzesz jakąś luteinę? Oczywiście wiadomo, najpierw beta i progesteron, ale planujesz co potem?
No narazie chyba nic więcej nie możesz zrobićPolecę zaraz na bete i proga., w piątek powtórzę. Jak będą wyniki proga to napiszę do lekarza. Sama nie wiem co robić, jestem ja dziecko we mgleW szoku totalnym. Ręce mi się trzęsą.
Mało! Dawać mie tu kolejne krechy!Ze tak zapytam: co tu sie w tym miesiącu odpierd*ale jazda
![]()
Serio aż we mnie wstąpiły nowe nadzieje na ten miesiącZe tak zapytam: co tu sie w tym miesiącu odpierd*ale jazda
![]()