• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 207953
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziękuję Dziewczyny! Staram się na razie zachować umiarkowany optymizm ale pysk mi się cieszy :)

Poza tym jestem beta debilem 🤦‍♀️ Pojechałam oddać krew na badania. Zapłaciłam, pobrali i się pytam czy wszystkie wyniki będą dzisiaj a ona mówi, że tsh dzisiaj a beta i prog jutro🤦‍♀️ nosz ku..wa Tak to jak się pierwszy raz prywatnie betę robi (robili mi tylko w szpitalu wcześniej i wyniki były praktycznie od razu) 🤦‍♀️
A najgorsze to, że jak pojadę na przyrost w piątek to wyniki będą w poniedziałek 🤷‍♀️
Kurde to pierwszy raz takie coś widzę, zawsze dziewczyny czy nawet ja miałyśmy betę tego samego dnia 🤦‍♀️

reklama
Kurde to pierwszy raz takie coś widzę, zawsze dziewczyny czy nawet ja miałyśmy betę tego samego dnia 🤦‍♀️
No właśnie ja tutaj widziałam, że beta tego samego dnia a prog różnie i głownie ze względu na proga zapytałam 🤷‍♀️ no już nic nie zrobię. Testowanie cierpliwości czas start 🤦‍♀️
Chyba żeby oznaczyć bete w piątek w innym labo, żeby wyniki były od razu, ale na ile te będzie wiarygodne

No właśnie ja tutaj widziałam, że beta tego samego dnia a prog różnie i głownie ze względu na proga zapytałam 🤷‍♀️ no już nic nie zrobię. Testowanie cierpliwości czas start 🤦‍♀️
Chyba żeby oznaczyć bete w piątek w innym labo, żeby wyniki były od razu, ale na ile te będzie wiarygodne
Ja bym oznaczyła tak czy tak

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry