pluto_nova
Moderator
właśnie! Jadłam bób w tym cyklu! To jego zasługa! @LadyCaro niw jadła nigdy dlatego nie ma cionsza!Oby wszechmogący Bób dał nam się rozmnożyć, jak on sam się mnoży na krzakach.
Abrakadabra!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
właśnie! Jadłam bób w tym cyklu! To jego zasługa! @LadyCaro niw jadła nigdy dlatego nie ma cionsza!Oby wszechmogący Bób dał nam się rozmnożyć, jak on sam się mnoży na krzakach.
Abrakadabra!
ja 29 lipca mam termin okresuTo jeszcze terminami trzeba sie dobrac! Ta ciaza to nie takie hop siupja pod koniec miesiąca bede sikać
![]()
no i nie będę miećwłaśnie! Jadłam bób w tym cyklu! To jego zasługa! @LadyCaro niw jadła nigdy dlatego nie ma cionsza!![]()
a po bobieJuz prawie u mnie urósł, musi tylko delikatnie dojrzeć jak dziecko w mym łonie
Aż mi się mem przypomniał![]()
jak czytałam Twojego posta to miałam od razi ten mem przed oczamiJuz prawie u mnie urósł, musi tylko delikatnie dojrzeć jak dziecko w mym łonie
Aż mi się mem przypomniał![]()
to musisz zjeśćno i nie będę miećbo nie jem bób
Ja 30, ale zaczynam 26 w uroja 29 lipca mam termin okresu![]()