Agnes4312
Moderator
W sumie to 1, 5 roku ale...Oj chciałbym, żeby u mnie tak działało
A ile czasu bierzesz?
Na początku brałam tylko metformine a nie wprowadziłam żadnych zmian w diecie i w stylu życia
A te 8 kg schudłam od kwietnia tego roku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W sumie to 1, 5 roku ale...Oj chciałbym, żeby u mnie tak działało
A ile czasu bierzesz?
bardzo ładnie <3W sumie to 1, 5 roku ale...
Na początku brałam tylko metformine a nie wprowadziłam żadnych zmian w diecie i w stylu życia
A te 8 kg schudłam od kwietnia tego roku![]()
Jak Ty to robisz ?! Ja tylko 3kg i to tak naprawdę schudłam przez CPJa już po pierwszej tabletce miałam rewolucje. Ale ja brałam nie ten xr tylko zwykły. Po nim ponoć jest gorzej.
W ogóle pochwalę się, że od początku brania metforminy schudłam już 8 kg![]()
O retya to jak na razie mój największy okaz...
w Lidlu ostatnio reklamowali.500 g chyba za.6 złWhaaaat?? Gdzie ja bób znajdę???![]()
Ja po zwyklym biegunka, wymioty, myślałam że umieram. Zmieniłam na xr i wszystko super. Jedyne co to miało mi zahamowac apetyt a ja dalej jestem cały czas głodnaJa już po pierwszej tabletce miałam rewolucje. Ale ja brałam nie ten xr tylko zwykły. Po nim ponoć jest gorzej.
W ogóle pochwalę się, że od początku brania metforminy schudłam już 8 kg![]()
Może po prostu mniej ważyłaś ode mnie na starcie, dlatego ja schudłam więcej?Jak Ty to robisz ?! Ja tylko 3kg i to tak naprawdę schudłam przez CP
On chyba zawsze śmierdzi. Po prostu gotujesz w osolonej wodzie aż będzie miękki. Można na końcu polac roztopionym masłem, albo i nieLaski to jak dokladnie przyrządzić ten bób zeby byl dobry i nie smierdzial?![]()