Mmiiaa
Fanka BB :)
Robie ostatnie podejscie do bobu, dla ciazy!On chyba zawsze śmierdzi. Po prostu gotujesz w osolonej wodzie aż będzie miękki. Można na końcu polac roztopionym masłem, albo i nie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robie ostatnie podejscie do bobu, dla ciazy!On chyba zawsze śmierdzi. Po prostu gotujesz w osolonej wodzie aż będzie miękki. Można na końcu polac roztopionym masłem, albo i nie![]()
Najbliższy Lidl z bobem 918km... :-(w Lidlu ostatnio reklamowali.500 g chyba za.6 zł![]()
lo pani...Najbliższy Lidl z bobem 918km... :-(
Super! Mnie się udało schudnąć 10kg w ciągu jakichś 8 miesięcy, ale teraz widzę na wadze jakieś 1.5 więcejMoże po prostu mniej ważyłaś ode mnie na starcie, dlatego ja schudłam więcej?
Ja ważyłam 85 kg najwięcej przy 170 cm wzrostu. Dzisiaj 76,9
Zmieniłam przede wszystkim:
- stałe pory jedzenia bez podjadania w między czasie
- brak słodkich napoi
-dużo warzyw
-więcej ruchu ale takiego zwykłego spacer, rower itd
No mój gin przybił mi piątkę jak mu Powiedziałam o 6 kg (wtedy było 6Super! Mnie się udało schudnąć 10kg w ciągu jakichś 8 miesięcy, ale teraz widzę na wadze jakieś 1.5 więcejGeneralnie chciałam to zrobić dla siebie, ale też wiem, że lekarze na to z przyjemnością reagują... Zasadniczo zaczęłam jeść mniej i głównie warzywa i ryby; zawsze bardzo lekki lunch i wieczorem obiadokolacja... desery prawie wykluczone, ale się zdarzało. Potem troszkę sobie pozwalałam, a waga była stabilna. Do czasu ;-) Więc teraz muszę się od nowa wziąć w garść
![]()
A dlaczego?Ale żeby nie było kolorowo to gastroskopia mnie czeka![]()
Suszone śliwki na czczo....?:-) Działa supertak i nic się nie zmieniłodalej moje wizyty w kiblu są niesatysfakcjonujące
![]()
Kochana to ja Ci wyślę do Paczkomatu, nawet 10 kg bobu!Najbliższy Lidl z bobem 918km... :-(