krasulkaa
Fanka BB :)
No tak ale jak czytam inne mają po 15/17 a nie tak mało..Ej ale on wskazuje na owu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak ale jak czytam inne mają po 15/17 a nie tak mało..Ej ale on wskazuje na owu![]()
No pewnieHej Dziewczyny, a ja tez mogę?
Na staraczkach byłam krótko, bo już w styczniu się udało, ale się przywiązałam i czytam cały wątek na bieżąco, tylko nie pisałam, bo czułam, ze już nie moje miejsce.
Ale może Przygarniecie mnie tu, proszę?
Eeeej, a znasz jakiegoś celebryte?![]()
Brzmi jak raj dla mojego P.![]()
JajecznicaZnam
Ale że jajecznica czy że bal mistrzów sportu?![]()
A konsultowałas to z ginekologiem?No tak ale jak czytam inne mają po 15/17 a nie tak mało..choć tez pewna nie jestem że to było 7dpo a nie 8 co mowi się ze w 7dpo prog osiąga największą wartość (jak zle pisze to poprawcie mnie). Także dzis może być albo 10 albo 11dpo... kto tam wie z resztą...
Mi to szaleje po tej prolaktynie przez te pół roku to przedział od 24-32. Dziś już jest 32dc. Teraz jak przyjdzie ta małpa umawiam się do gina i propzycje tego hsg nie wiem czy u mnie w mieście robią wgl...U mnie 13 dniowa, stad zwykle cykle po 29 dni. A ja byłam pewna ze ma 14 XD
Tak, radcowie mogą i dlatego przeszłam do radców. W firmie dostałam etat i zaczęliśmy się starać o dziecko i wyszły z tego dwa poronienia :/Ja mam dosyć ograniczone opcje jako adwokat. Mogę być tylko w spółce z innym adwokatem/radcą albo na idg. Tylko radcowie mogą na etat![]()
Ten progesteron? Niee w tym cyklu zero monitoringu bo był na urlopie i pierwszy raz sprawdzałam proga by upewnić się ze faktycznie ona była ( po owulakach 7dpo)A konsultowałas to z ginekologiem?![]()