reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ej ale on wskazuje na owu :)
No tak ale jak czytam inne mają po 15/17 a nie tak mało.. 😬 choć tez pewna nie jestem że to było 7dpo a nie 8 co mowi się ze w 7dpo prog osiąga największą wartość (jak zle pisze to poprawcie mnie). Także dzis może być albo 10 albo 11dpo... kto tam wie z resztą...

reklama
Hej Dziewczyny, a ja tez mogę?
Na staraczkach byłam krótko, bo już w styczniu się udało, ale się przywiązałam i czytam cały wątek na bieżąco, tylko nie pisałam, bo czułam, ze już nie moje miejsce.
Ale może Przygarniecie mnie tu, proszę?
No pewnie ❤️ co tam u Ciebie słychać?

No tak ale jak czytam inne mają po 15/17 a nie tak mało.. 😬 choć tez pewna nie jestem że to było 7dpo a nie 8 co mowi się ze w 7dpo prog osiąga największą wartość (jak zle pisze to poprawcie mnie). Także dzis może być albo 10 albo 11dpo... kto tam wie z resztą...
A konsultowałas to z ginekologiem? :)

Cześć, jestem tu nowa. Przetrzepałam cały wątek staraczek i trafiłam też tu :)

Mam do Was pytanie - czy jak moczyłam się z narzeczonym w Jacuzzi i doszło do nieoczekiwanego wytrysku do wody, to mogę zajść w ciążę!?

Dobra, żartowałam :p Dokładnie przeczytałam wszystkie posty :D

Od niedawna staram się z partnerem o dziecko, przyznam że czytałam was z doskoku i postanowiłam dołączyć :D

@Moonstone - witam w klubie '' adwokatury'' ale ja walczę dalej na aplikacji... niestety :D

Ja mam dosyć ograniczone opcje jako adwokat. Mogę być tylko w spółce z innym adwokatem/radcą albo na idg. Tylko radcowie mogą na etat :)
Tak, radcowie mogą i dlatego przeszłam do radców. W firmie dostałam etat i zaczęliśmy się starać o dziecko i wyszły z tego dwa poronienia :/
Pod koniec lipca kończy mi się umowa a, że źle się dogaduje z nowa dyrekcja to myśle, że mi jej nie przedłuża i zaproponują jakieś śmieszne zlecenie czy coś. A po tylu latach współpracy to zaśmieje im się w twarz i powiem ze wole z łóżka nie wstawać ;)

reklama
Nie no, mojego Pawła nie interesują sporty chyba ze ekstremalne. Lubi wędrówki wysokogórskie, wspinaczke, narty. Potrafi w zimie przepłynąć jezioro i takie podobne klimaty :)

Do góry