Mmiiaa
Fanka BB :)
Niee ale ogladam ciagle jakieś seriale kryminalne, stary takich nie lubi i tego nie rozumie, chyba martwi sie ze cos mu groziofftop: czy któraś z Was słucha podkastów kryminalnych?ja właśnie takie 'rozrywki' uskuteczniam
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niee ale ogladam ciagle jakieś seriale kryminalne, stary takich nie lubi i tego nie rozumie, chyba martwi sie ze cos mu groziofftop: czy któraś z Was słucha podkastów kryminalnych?ja właśnie takie 'rozrywki' uskuteczniam
![]()
Nie no, wiem, ze ogólnie śmieszne i wychodzę na niezrównoważonąale jestem po ovitrelle i chce sprawdzić kiedy mi zejdzie z organizmu, wiec pewnie z dycha mi zejdzie do samego okresu, a kupować 10 się nie opłacało bo płaciłam za przesyłkę, dobrałam do równego i darmowej wysyłki ze smartem
przecież jak mam płacić 10zl za przesyłkę to w tej cenie mam 3 testy, a nie będę kupować 15 bo to nie do równego wiec wzięłam 20
Grażynka biznesu
HahahahahaNiech on Ci swojego bakłażana da najpierw
jestem głupia![]()
![]()
Ja słucham! Justyna Mazur piąte nie zabijaj uwielbiam i kocham. Swoją drogą bardzo mnie to uspokaja i wycisza czasem jak walę drzemkę po ciężkim dniu to odpalam słuchawki o słucham o poćwiartowanych zwłokach i zasypiam przy tym. Stary mówi, że jednak coś z główka jest chyba nie tak i się śmieje ze mnieofftop: czy któraś z Was słucha podkastów kryminalnych?ja właśnie takie 'rozrywki' uskuteczniam
![]()
Stres mam straszny![]()
No i pięknie!No a ja to wlasnie miałam marzenie, żeby wejść na piękną salę w białej sukni i zeby wszystko było tej nocy all about me and mążi tak było
![]()
No ja wlasnie tez tą kasę wolałabym wydać inaczej ale może jeszcze mi się zmieniTeż myślałam ale w PL bywa różnie z pogoda a ja nie wyobrażam sobie wesela bez najbliższych mi osób, których trochę jest w moim życiu…. ale jak mam być szczera nie chce mi się wydawać aż tyle na weselewole to przeznaczyć na podróżowanie ze starym gdzie chce
wiec pewnie skończy się w Polsce w sali - całkiem ładna znalazłam, nie jest to typowy „dom weselny” a bardziej restauracja z sala niedaleko. Ale wyglada spoko. Jedzenie tez pyszne.
Dawał dawał ostatnio codziennieNiech on Ci swojego bakłażana da najpierw
jestem głupia![]()
![]()
TY kiedyś dawałaś! Zaraz Cie znajdę!
No bo tak ma być! Wiadomo ze tez bym chciała być w centrum uwagiNo a ja to wlasnie miałam marzenie, żeby wejść na piękną salę w białej sukni i zeby wszystko było tej nocy all about me and mążi tak było
![]()
A Olga Herring nie była ostatnio zamieszana w jakąś aferę plagiatową? Ona w ogóle zaczynała na Wykopie i znałam ją stamtąd jeszcze zanim postanowiła rzucić pracę i zostać podcasterką.masz do polecenia jakiś fajny mniej znany o polskich sprawach? Bo ja jedynie mogę zdzierżyć Justyne Mazur i Olgę Herring, a w reszte nie mogę się wkręcić... Kryminatorium mi obrzydło już dawno
Mój moje hobby traktuje milczeniemJa słucham! Justyna Mazur piąte nie zabijaj uwielbiam i kocham. Swoją drogą bardzo mnie to uspokaja i wycisza czasem jak walę drzemkę po ciężkim dniu to odpalam słuchawki o słucham o poćwiartowanych zwłokach i zasypiam przy tym. Stary mówi, że jednak coś z główka jest chyba nie tak i się śmieje ze mnie![]()
Ja również tylko Justynę. Co włączyłam inny to wyłączam… kryminatorium ton głosu do mnie nie przemawia. Jedyne co jakoś przetrwałam to ta dziewczyna z poniższego ale może dlatego że leciałam do Dominikany i miałam to zapisane a mi się już w samolocie nudziło. Do Justyny to nie ma podjazdu ale historie całkiem spoko.masz do polecenia jakiś fajny mniej znany o polskich sprawach? Bo ja jedynie mogę zdzierżyć Justyne Mazur i Olgę Herring, a w reszte nie mogę się wkręcić... Kryminatorium mi obrzydło już dawno