Retka.2022
Zaangażowana w BB
Ładna data na weseleTo ja głupia wkręciłam sobie w głowę, że chce ślub 23.09.2023nie ważne, że jeszcze nie planujemy
ale spodobała mi się ta data i koniec nawet jak się nie zgodzi to zaciągnę go siłą
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ładna data na weseleTo ja głupia wkręciłam sobie w głowę, że chce ślub 23.09.2023nie ważne, że jeszcze nie planujemy
ale spodobała mi się ta data i koniec nawet jak się nie zgodzi to zaciągnę go siłą
![]()
Żałuję że nie zrobiłam screena, od razu usunęłam wiadomość i tam zaznaczyłam, żeby ignorować kolejne wiadomości od niego, to chyba już nigdzie teraz jej nie znajdę?Może chciał Cię poderwać![]()
KielceA tak z ciekawości to w jakich częściach PL mieszkacie ? Ja to góralka z Beskidów ale żyje na wygnaniu, wiadomo![]()
czy my się Instagramujemy?No ja wlasnie tez tą kasę wolałabym wydać inaczej ale może jeszcze mi się zmieni![]()
Tylko ja to bym musiała mieć wedding planera
Dawał dawał ostatnio codziennieteraz ja musze coś od siebie
a że wkraczamy w dni płodne to skończy się szaleństwo i trzeba przyodziać kubraczek
wiec niech chociaz poje skoro nie porucha jak lubi
TY kiedyś dawałaś! Zaraz Cie znajdę!
No bo tak ma być! Wiadomo ze tez bym chciała być w centrum uwagi![]()
chyba swojego patyczkaŻałuję że nie zrobiłam screena, od razu usunęłam wiadomość i tam zaznaczyłam, żeby ignorować kolejne wiadomości od niego, to chyba już nigdzie teraz jej nie znajdę?
Pewnie chciał mi wysłać zdjęcie swojego trzona![]()
To coś dla mnieBył taki program na ttv że laski się oświadczały swoim starym i od razu ślub xD
Widziałam urywek w googlebox
Ja chyba nie widziałam żadnego faceta aktywnie się udzielającego na BB. Tylko raz czytałam wątek o pittinguŻałuję że nie zrobiłam screena, od razu usunęłam wiadomość i tam zaznaczyłam, żeby ignorować kolejne wiadomości od niego, to chyba już nigdzie teraz jej nie znajdę?
Pewnie chciał mi wysłać zdjęcie swojego trzona![]()
ja instagramuę się z kilkoma osobistościami z tego forum xDczy my się Instagramujemy?![]()
ze mną nieja instagramuę się z kilkoma osobistościami z tego forum xD
Ja dziś 12dc i klocie rano i później śluz zabarwiony krwią, z ciekawości zrobiłam test owulacyjny i pozytywny pewnie owulacja albo dziś była albo będzie jutroJa w tym cyklu dopiero za zaczęłam to łykać i pić i jestem w 7dc, nic nie boli, nie plamię.