• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 207953
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja właśnie mam, ale go za bardzo nie uzupełniam... no, może jakieś 1-2 zdjęcia na miesiąc :-D Ale pseudo mam niezwiązane z forum ;-) Jednakowoż zerknęłam sobie na profil @pluto_nova właśnie - jak fajnie! Jacy wy w ogóle jesteście śliczni :-)
Przez was jestem cholernym stalkerem :D

Jak któraś chce jeszcze mojego insta, to niech napisze wiadomosc :D

reklama
No właśnie ja wczoraj będąc w klinice na wizycie zapytałam moją panią doktor o to badanie.. Odpowiedziała mi, że nie muszę tego robić, bo nie jestem otyła, glukoza na czczo wyszła dobrze i mam niskie AMH więc IO mi nie grozi 🤷‍♀️ nie wiem co o tym myśleć..
No @LadyCaro tez nie wysyłali, bo nie jest otyła, a jednak kochana bardzo dobrze ze je zrobiłaś :)

No właśnie ja wczoraj będąc w klinice na wizycie zapytałam moją panią doktor o to badanie.. Odpowiedziała mi, że nie muszę tego robić, bo nie jestem otyła, glukoza na czczo wyszła dobrze i mam niskie AMH więc IO mi nie grozi 🤷‍♀️ nie wiem co o tym myśleć..

No tak jakby glukozę na czczo miałam dobrą w normach dla zdrowej osoby, ważę ledwo 50kg i mam IO xD

Jezu juz sie zdenerwowalam. Mi też raz lekarz powiedzial ze nie wygladam na insulinoopprona... glukoza wzorowa, amh wzorowe, jestem szczupla. I co?
Ehhhh jak ufać lekarzom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry