Agnes4312
Moderator
Dobrze, że ci nie powiedział żebyś dzisiaj siadała na TRZONAHahahaha o tym samym pomyślałam
Jeszcze do mnie mówi to życzę owocnych starań i owoców jak najszybciej! A ja mowie No ja mam nadzieje, bo już czekam na te owoce![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobrze, że ci nie powiedział żebyś dzisiaj siadała na TRZONAHahahaha o tym samym pomyślałam
Jeszcze do mnie mówi to życzę owocnych starań i owoców jak najszybciej! A ja mowie No ja mam nadzieje, bo już czekam na te owoce![]()
Gdy przeczytałam Twoje pierwsze zdanie, pomyślałam sobie: nieeee... czy ten gość Ci mówił o ODPUSZCZANIU?! ;-)Tak! W dodatku pogadaliśmy o stresie itd. Sam zaczął mówić o ludziach pracujących w korpo że na kilka dziewczyn co są w takiej rozsypce że sam im dał l4 i wysłał do psychiatry. Ja mówię, że momentami też ledwo daję radę. On na to, super jakby się pani udało zajęć w ciąże ale wtedy przy tak stresującej pracy nie czekać na 3 mc… tylko od razu po zwolnienie, żeby móc się od tego odciąć i przygotować do macierzyństwa![]()
Dobrze, że ci nie powiedział żebyś dzisiaj siadała na TRZONA![]()
A jakich badań jeszcze brakuje? Albo inaczej, co badaliściePrawie 3 lataNa razie jesteśmy na stymulacji jeżeli po 3 cyklach się nie uda to IVF tylko ja wolałabym się najpierw przebadać pod każdym kątem zanim się na to zdecyduje
![]()
Przez IVF i tak będziesz przebadana dokładnie.. A właśnie, jakich jeszcze badań Wam brakuje?Prawie 3 lataNa razie jesteśmy na stymulacji jeżeli po 3 cyklach się nie uda to IVF tylko ja wolałabym się najpierw przebadać pod każdym kątem zanim się na to zdecyduje
![]()
Nie chce mi się pisać, wstawiam screena z pinezkachW wolnej chwili przypomnisz mi, jaki macie plan podróży? Gdzie kiedy będziecie (już pomijając, że nie w Alzacji;-))
Lecimy samochodem na objazdówkę po EuropieGdzie lecicie? Bo ja nie ogarnelam![]()
Ja nie mam instagrama i mnie omija podglądanie wasHahaha pokusiłam się i też weszłam na profil @pluto_nova
I Ciebie @Moonstone chyba znalazłam na fb xD
Nie chce mi się pisać, wstawiam screena z pinezkachPierwszy nocleg Holandia
Lecimy samochodem na objazdówkę po Europie![]()
Mój profil nie jest specjalnie elektryzujący. Głównie są tam moje koteły, piesely i wyprawki fotograficzne. Moje zdjecia są rzadkoJa nie mam instagrama i mnie omija podglądanie was![]()
Zawsze mozesz założyćJa nie mam instagrama i mnie omija podglądanie was![]()