Moonstone
Moderator
Jakim cudem mi to umknęło? :O muszę potrzonic znaczy poszukać XDWysłałam ci buziaczka! Na wiadomości! Masz mnie!![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakim cudem mi to umknęło? :O muszę potrzonic znaczy poszukać XDWysłałam ci buziaczka! Na wiadomości! Masz mnie!![]()
No zdecydowanie!Jakim cudem mi to umknęło? :O muszę potrzonic znaczy poszukać XD
Ale superNie chce mi się pisać, wstawiam screena z pinezkachPierwszy nocleg Holandia
Lecimy samochodem na objazdówkę po Europie![]()
I w tym zakresie wszystko jest ok?Morfologia, Wit B12 i kwas foliowy, hormony FSH LH Estradiol prolaktyna dhea testosteron amh inhibinaB, cały pakiet tarczycowy, glukoza na czczo wiadomo monitoring cyklu no i mój 2 razy badanie nasienia także nie za wiele tego jest
od jutra do 22.06Wow to ile dni?!![]()
Rób testy nadal i daj im szanseWiecie co w ogóle jest najlepsze? Pęcherzyk ma 20 mm dziś wiec już spory: jutro teoretycznie będzie owulacja a testy owulacyjne są tak blade, że szok![]()
Uważa, że na ten moment to nic nie zmieni.. wyniki wyszły nam średnie. Złe wyniki nasienia, średnia morfologia, AMH 0,61 prolaktyna lekko podwyższona tarczyca i inhibina B okI w tym zakresie wszystko jest ok?
Drożności nie miałaś robionej? Bez tego po trzech latach to trochę słabo.
No ja bym przed IVF jeszcze zrobiła chociaż krzywe cukrową i insulinową, pakiet na trombofilie z testdna, drożność i histeroskopię a na koniec kariotypy.
Robię robięRób testy nadal i daj im szansepik często wystepuje późnym wieczorem.
Poza tym pęcherzyk czasem pęka trochę większy i nie zawsze rośnie równo 2 mm na dobę z tego co wiem