stokrotka_
Fanka BB :)
Dobra, wchodzę do gry, mam was w szachu instagramowym! Żoden przede mną nie ucieknie! 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czyli że to Ty byłaś w Hiszpanii w kwietniu?Dobra, wchodzę do gry, mam was w szachu instagramowym! Żoden przede mną nie ucieknie!![]()
Mnie na pewno nie maszDobra, wchodzę do gry, mam was w szachu instagramowym! Żoden przede mną nie ucieknie!![]()
Dziękujęśliczny! Zazdroszczę pozytywnie![]()
Ja byłam w BarcelonieKtóra była w kwietniu w Barcelonie i się nie przyznała?!
HahahahDobra, wchodzę do gry, mam was w szachu instagramowym! Żoden przede mną nie ucieknie!![]()
Ale zazdroszczę tripa. Super przygoda. My uwielbiamy podróżować. A reszta dziewczyn jakie plany wakacyjne ?Nie chce mi się pisać, wstawiam screena z pinezkachPierwszy nocleg Holandia
Lecimy samochodem na objazdówkę po Europie![]()
Czuje się jak pokemon. Wiecie: catch them all XDDobra, wchodzę do gry, mam was w szachu instagramowym! Żoden przede mną nie ucieknie!![]()