Moonstone
Moderator
Dlaczego ja cię nie mam. Pikatchu, wybieram ciebie!To ja juz mam wszystkie pokemony rozpoznane![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlaczego ja cię nie mam. Pikatchu, wybieram ciebie!To ja juz mam wszystkie pokemony rozpoznane![]()
koniecznie z piwnicyChcę być w grupie zamkniętej, ale z trzonami może być problem… mogę wrzucać dużo zdjęć małych kotków?
Coś Ci słabo idzie łapanieDlaczego ja cię nie mam. Pikatchu, wybieram ciebie!
![]()
Mnie to przekonało! Małe kotki mnie zawsze przekonują. Chyba jestem po prostu słaba XD
Nie mam piwnicy, ale macie małą próbkękoniecznie z piwnicy![]()
Akurat dzis to sama mam jakis dziki apetyt i marze teraz o takiej buleczceMam nadzieje, ale ten apetyt mnie przeraza. Dodatkowo pracuje w miejscu ze codziennie mamy swieze, chrupiace bukeczki ile dusza zapragnie i ten moj apetyt...
ja nie mam czasu na identyfikacjęTo ja juz mam wszystkie pokemony rozpoznane![]()
Trafiony zatopiony!taaaaak…![]()