AScarlett
Moderator
Ja mam, niewiele, ale juz pewnie obczailyscieCo za pech, ze nie mam na insta ślubnych XD
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam, niewiele, ale juz pewnie obczailyscieCo za pech, ze nie mam na insta ślubnych XD
A planujecie w przyszłości czy narazie nie bierzecie pod uwagę ?ja nie mam ślubu więc staram się o bękarta xD
I żyję w konkubinacie xD
W sumie z moich 4 dzieci to 3 jest z konkubinatu a tylko jedno prawilnie dostałam na rocznice ślubuja nie mam ślubu więc staram się o bękarta xD
I żyję w konkubinacie xD
Chyba nawet skomentowałamJa mam, niewiele, ale juz pewnie obczailyscie![]()
Można wiedzieć ile masz lat ?A planujecie w przyszłości czy narazie nie bierzecie pod uwagę ?
Ja trochę żałuje, ze nie zaczelam się starać przed ślubem
Pamietam jak przed ślubem jakos 3 miesiace uprawialismy seks w owu i mowimy o ja Cie, dziecko bedzie no przekonani bylismy xD ze jeden spust w dobrym czasie i zrobione xd ale czlowiek glupi byl!A planujecie w przyszłości czy narazie nie bierzecie pod uwagę ?
30 w tym rokuMożna wiedzieć ile masz lat ?
Ponawiam pytanie ! Proszę się przyznaćDobra, kto ma na awatarze na insta balony w reku niech powie i odda follow i bede w domu@Agnes4312 ?
![]()
Stary coś przebąkiwał kilkukrotnie o jak to on określił „sformalizowaniu naszej relacji”A planujecie w przyszłości czy narazie nie bierzecie pod uwagę ?
O to ja po naszym pierwszym podejsciu płakałam że co najlepszego zrobiliśmyPamietam jak przed ślubem jakos 3 miesiace uprawialismy seks w owu i mowimy o ja Cie, dziecko bedzie no przekonani bylismy xD ze jeden spust w dobrym czasie i zrobione xd ale czlowiek glupi byl!