Anasta07
Fanka BB :)
NAJLEPSZE! Ale był problem z ich dostępnością. Teraz jak są to kupujemy na zapasOven Baked o takim smaku??? Muszę nawieźć!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NAJLEPSZE! Ale był problem z ich dostępnością. Teraz jak są to kupujemy na zapasOven Baked o takim smaku??? Muszę nawieźć!
Portada czerwone wytrawne - bardzo fajne i łagodne. Ostatki z wesela jeszczeCo to za winko? Kocham czerwone! A jeszcze niedawno nie trawiłam go za bardzo!Teraz moje ulubione a inne dużo gorzej mi wchodzą
![]()
Kocham portade ja pije półwytrawne. Dziś lekarz się zachwycał endometrium może to dzięki ilości spożywanego wina jesienią i zimąPortada czerwone wytrawne - bardzo fajne i łagodne. Ostatki z wesela jeszcze![]()
Gdzie po lasach się szlajała???KurdeLeżę se z bebzonem na wierzchu i patrzę - a tu kleszcz w pępku
![]()
Nastaw się odpowiednio psychicznie. Jak zapytają, to odpowiedz staramy się i nic nie opowiadaj więcej : jak ktoś inteligentny to skuma że nie chcesz gadać.W ogole jutro jedziemy na grila do znajomych. Bardziej to znajomi B. ale tez jiz ich znam. I boje się tego bo tam wszyscy maja dzieci, qiec bedzie lekkie przedszkole. To mi nie przeszkadza, lubię dzieci. Bardziej boje się tych pytań... Mam nadzieje ze moze nie będzie ale mam to z tyłu głowy i nie wiem jak zareaguje.
Ostatnio spotkałam się z przyjaciółka, ktora ma 2 dzieci. I nie chciałam z nia o tym gadać ale jakoś tak od slowa do slowa wyszlo i oczywiście się jej rozryczałam...
Gdzie po lasach się szlajała???![]()
Ja idę na glukozę na czczo. Lekarz internista nie chciał mi wypisać od razu 3 punktowej powiedzieli ze jak wychodzi dobra na czczo to nie powinno się robić 3 punktowej bo nawet może dojść do zgonu?!Pójdę przez Was na te krzywe wszystkie w przyszłym tygodniutrzeba się do tego jakoś przygotować? Nie jeść czy coś?
No niestety, przyciągasz dziadów! Uważaj.Kurde człowiek z domu już nie może wyjść, bo jakiegoś dziada przytarga![]()