Wezu
Fanka BB :)
Tłusta to co najwyżej mogę być ja jak wrócę z Włoch po ilości zjedzonego makaronu, pizzy i owoców morzaa może będzie piękna, tłusta druga kreska![]()
Nie serio. Jakoś czuję, że to nie mój miesiąc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tłusta to co najwyżej mogę być ja jak wrócę z Włoch po ilości zjedzonego makaronu, pizzy i owoców morzaa może będzie piękna, tłusta druga kreska![]()
Cześć,
Tu zdrowa, teoretycznie płodna żona młodego mężczyzny. Wszystkie badania zrobione, ciąży nie ma. Owulacji też nie. Czemu? Wydaje się że bez powodu. Hormony w normie, jajniki drożne, po stronie męża nie może być lepiej. Mam 36 lat ale ginekolozka rozkłada ręce. Nie spieszy mi się specjalnie do pieluch ale trochę kończą mi się pomysly na sprawdzanie powodów braku owulacji (i ciąży). Co sprawdzalyscie? Oprócz hormonów, drożności itp? Podstawowych rzeczy.
No chyba jednak coś nie jest ok skoro nie masz owulacji. Bez tego w ciążę nie zajdziesz. Wywołanej lekami też nie ma?Już jestem w takiej. Miałam 2 ginekologów, obaj specjalizują się w leczeniu niepłodności. Jestem z Łodzi. Ostatniego zmieniłam bo zaczęły się magiczne teorie o tym, że nie zachodzie w ciążę bo się wspinam. Niestety lekarz nie mógł wyjaśnić przełożenia więc straciłam do niego zaufanie.
Owoce morza <3Tłusta to co najwyżej mogę być ja jak wrócę z Włoch po ilości zjedzonego makaronu, pizzy i owoców morza
Nie serio. Jakoś czuję, że to nie mój miesiąc![]()
ZapraszamPrzenocujesz mnie jak będę jechać do Malborka? XD
Tak, ja uwielbiam. Zawsze jemOwoce morza <3
Pizza tez z owocami morza? Ja taka zamawiam jak Paweł nie patrzy. I z ananasem :.DTak, ja uwielbiam. Zawsze jemale we Włoszech też grzech nie zjeść makaronów i pizzy
![]()
Chociaż… wiecie co ja jadę pod koniec sierpnia wiec teoretycznie jeszcze mam testowanie w sierpniuTłusta to co najwyżej mogę być ja jak wrócę z Włoch po ilości zjedzonego makaronu, pizzy i owoców morza
Nie serio. Jakoś czuję, że to nie mój miesiąc![]()
Ananas bleeePizza tez z owocami morza? Ja taka zamawiam jak Paweł nie patrzy. I z ananasem :.D
Pizza tez z owocami morza? Ja taka zamawiam jak Paweł nie patrzy. I z ananasem :.D. Nie!![]()
Na razie nie. Co nie bardzo rozumiem. Podobno trzeba poczekać ale pewna nie jestem co do tej logiki. Coś musi być nie ok skoro efektów brak.No chyba jednak coś nie jest ok skoro nie masz owulacji. Bez tego w ciążę nie zajdziesz. Wywołanej lekami też nie ma?