Moonstone
Moderator
Ja na razie jedyne o czym potrafię myśleć, to żeby nie poronic@Moonstone do kiedy zamierzasz pracować? Aż Ci bęben wywali czy wcześniej się zrywasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na razie jedyne o czym potrafię myśleć, to żeby nie poronic@Moonstone do kiedy zamierzasz pracować? Aż Ci bęben wywali czy wcześniej się zrywasz?
Na serio xd myślałam że net mi odcięli, bo tam się nic nie wyświetlałoKurła tam jest taka cisza, że teraz dwa razy można wszystko nadrobić![]()
W sumie to plus jest taki, że przychodzisz i pracujesz ile i kiedy chceszAle ciężko się pracuje, to fakt. U mnie problemem jest tez to, ze jestem na idg, wiec nikt za mnie rachunków nie opłaci a niektóre mam do końca 2023
Hehe dobreJa jak mialam pierwszy w życiu zjazd na studiach, to pojechałam a nikogo nie było. Zapytałam sprzątaczki gdzie są studenci, a ona ze nikogo tu nie ma. Że zjazd za 2 tygodnie dopiero. I jechałam 120 km PO NIC. w drodze powrotnej zamiast na Wrocław pojechałam na Warszawębałam się, że wyjadę w Warszawie i paliwa mi braknie
![]()
No tu się będą kręcić tematy
Ej spoko, czaimy ironię xD
No tam będzie głównie dla dziewczyn, które chcą po prostu pogadać o staraniach, ja to rozumiem, cenię i szanuję ale nie chce tracić kontaktuNo tu się będą kręcić tematyśmieszniej jak wszyscy przejdą jednak tu
![]()
A to rzeczywiście ciąża na dg to słaba opcja, bo i zasiłek z tego tytułu śmieszny... Ja też jeszcze rok temu byłam na samozatrudnieniu bo lepiej mi się opłacało ale jak już zaczęliśmy myśleć o dziecku przeszłam na UOP żeby teraz z czystym sercem ciągnąć zasiłek z zusu który mi się należyAle ciężko się pracuje, to fakt. U mnie problemem jest tez to, ze jestem na idg, wiec nikt za mnie rachunków nie opłaci a niektóre mam do końca 2023