Erinti7
Fanka BB :)
Ostatnie badanie sprzed 3 miesięcy 397 mU/i (zakres referencyjny 127-637 więc chyba nie ma się do czego przyczepić). Jak nam przyjdzie jakiś fajny pomysł do głowy to staramy się go realizować, nie boję się wibratora, uwielbiam świece do masażu gorącym woskiem, albo specjalnie jeździmy do lasu na szybką akcję przy samochodzie, bo to obydwoje zawsze lubiliśmy, jeszcze jak obydwoje mieszkaliśmy z rodzicami  

Wydaje mi się, że to codzienność (nie rutyna, a problemy) mnie tak dojechała, brakuje mi beztroski- także w łóżku.

Wydaje mi się, że to codzienność (nie rutyna, a problemy) mnie tak dojechała, brakuje mi beztroski- także w łóżku.

Ostatnia edycja: 

miał być spam, ciągle wchodzę i nic
 miał być spam, ciągle wchodzę i nic  

nasi znajomi chyba mają coś do poprawy
 nasi znajomi chyba mają coś do poprawy
 Bo my nie
 Bo my nie  w czerwcu też 13(to była sobota- wróciłam po znanymi egzaminie na studiach) pierwszy raz się kochaliśmy i tak już poleciało. W grudniu 2015 Piotrek mi się oświadczył  i postanowiliśmy że postaramy się o dziecko bo większość znajomych starą się latami i nam szkoda czasu, i tak w styczniu 2016 roku na teście zobaczyłam dwie kreski, tak nam się długo zeszło z tym staraniem
 w czerwcu też 13(to była sobota- wróciłam po znanymi egzaminie na studiach) pierwszy raz się kochaliśmy i tak już poleciało. W grudniu 2015 Piotrek mi się oświadczył  i postanowiliśmy że postaramy się o dziecko bo większość znajomych starą się latami i nam szkoda czasu, i tak w styczniu 2016 roku na teście zobaczyłam dwie kreski, tak nam się długo zeszło z tym staraniem