Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Rozważ Ovulomed max. Skład:
mio-inozytol – 2000mg, betaina – 250mg, D-chiro-inozytol – 30mg, cynk – 7,5mg (75% RWS), witamina B6 – 1,05mg (75% RWS), witamina B12 – 1,875mcg (75% RWS), witamina D3 – 5mcg (100% RWS), kwas foliowy – 400mcg (200% RWS).
Tak, jest w Inofolic i Myositogyn, w obu jest też kwas foliowy, ale zwykły...Czy w którymś z tych leków jest inozytol? Jak nie to mysle ze warto dodać![]()
właśnie, ja z kolei nie wiem potem jak bilansować takie suple, bo z kolei dodać 800 mg metylowanego to dużo, a jak się doda 400 to nie będzie za mało?Tak, jest w Inofolic i Myositogyn, w obu jest też kwas foliowy, ale zwykły...
I to generalnie wystarcza, mogłabym brać tylko to?Rozważ Ovulomed max. Skład:
mio-inozytol – 2000mg, betaina – 250mg, D-chiro-inozytol – 30mg, cynk – 7,5mg (75% RWS), witamina B6 – 1,05mg (75% RWS), witamina B12 – 1,875mcg (75% RWS), witamina D3 – 5mcg (100% RWS), kwas foliowy – 400mcg (200% RWS).
Dzięki za wstawkę, wydawało mi się po składzie, że spoko i ginekolog mi polecał.
A jaka jest odpowiednia dawka i proporcje?On ma dobrą proporcje ale żeby mieć odpowiednią dawkę to trzeba brać 3-4 tabletki dziennie ... sporo
Jest, w saszetkach ale nie wiem czy jest dostępny w PLA jest taki co ma proporcje ok i w 1 tabletce wystarczajaca dawke?
A jest taki co ma proporcje ok i w 1 tabletce wystarczajaca dawke?