U
użytkowniczka 212
Gość
No sama jestem w szoku, ale gorzej było z tą krzywą@LadyCaro niezła przebitka cenowaU mnie beta w granicach 30-35 zł a krzywą robiłam na NFZ to nawet nie sprawdzałam ile priv kosztuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No sama jestem w szoku, ale gorzej było z tą krzywą@LadyCaro niezła przebitka cenowaU mnie beta w granicach 30-35 zł a krzywą robiłam na NFZ to nawet nie sprawdzałam ile priv kosztuje
Halo? Pogotowie ginekologiczne?
Potrzebuję na city rady co zrobić: w poprzednim dniu cyklu zapomniałam się z luteiną i @ przyszla w 22dc. Teraz mam 15dc i plamienie, luteinę mialam brać od jutra. Co robić?
- olać temat i kolejne cykle będą wracać do normy samoistnie
- brać szybko luteinę i liczyć że to zatrzyma okres i dostanę później okresu zgodnie z planem
-lecieć do gina i bić się w pierś, że narobiłam sobie bałaganu i niech ogarnia temat
@Ceonis też tak miałaś, jak zapomniałaś dawki, ze kolejny okres przyszedł jeszcze szybciej?
Dzięki temu, że tak sobie narobiłam, owulację miałam podczas okresu, także nie polecamHalo? Pogotowie ginekologiczne?
Potrzebuję na cito rady co zrobić: w poprzednim dniu cyklu zapomniałam się z luteiną i @ przyszla w 22dc. Teraz mam 15dc i plamienie, luteinę mialam brać od jutra. Co robić?
- olać temat i kolejne cykle będą wracać do normy samoistnie
- brać szybko luteinę i liczyć że to zatrzyma okres i dostanę później okresu zgodnie z planem
-lecieć do gina i bić się w pierś, że narobiłam sobie bałaganu i niech ogarnia temat
@Ceonis też tak miałaś, jak zapomniałaś dawki, ze kolejny okres przyszedł jeszcze szybciej?
No ja i tak pewnie 3 miesiące spędzę w poczekalni. Mam nadzieję, że w tym czasie się naprostuje. Dawaj mi znać jak u ciebie kolejne cykleDzięki temu, że tak sobie narobiłam, owulację miałam podczas okresu, także nie polecam![]()
Jestem w identycznej sytuacji, tylko mnie wczoraj kłuły oba jajnikiJa jestem 2dpo albo 3 nie wiem ale bolą mnie cycki i kłuje mnie jajnik, z którego była owu. Chyba to cionsz
To u Ciebie bliźniaczaJestem w identycznej sytuacji, tylko mnie wczoraj kłuły oba jajniki![]()
Ej nie! Mnie dziś tez zakłuł ten drugiTo u Ciebie bliźniacza![]()