reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
w Galerii Krakowskiej Kasia normalnie pycha i jest tam taki cudny zapach mniam juz sie nie moge doczekać:-)
kajka
funkcjonujaca bez snu...
MMMM goraca czekolada,fakt najlepiej smakuje w lokalu,bo w domu nigdy nie wyjdzie jak tam,atmosfera,i przedewszystkim to ze nie robisz jej sama tylko Ci podaja.Moze jakos na czasie wybiore sie z dziecmi na nia,juz mi slinka cieknie.
mój Adam uwielbia goraca czekolade..prawie codziennie ostatnio wypija
a dzis na obiadek u nas była piers z kurczaka zapiekana z warzywami, ziemniaczki z marchewką gotowane, korniszonki.
na kolacje zrobiłam sałatkę rybną..i jak obiad Klaudii srednio podszedł
..to rybe zajadała jak szalona..Potem w przeciągu godziny dwie kupki były

a dzis na obiadek u nas była piers z kurczaka zapiekana z warzywami, ziemniaczki z marchewką gotowane, korniszonki.
na kolacje zrobiłam sałatkę rybną..i jak obiad Klaudii srednio podszedł

ooo koło mnie też otworzyli tą pijalnię czekolady, jak mąż wróci to się tam przejdziemy na małe conieco ;-):-)
a na obiad dziś były placki ziemniaczane ze śmietanką i zupka z fasolki szparagowej Iza młóciła placki aż jej się uszy trzęsły

a na obiad dziś były placki ziemniaczane ze śmietanką i zupka z fasolki szparagowej Iza młóciła placki aż jej się uszy trzęsły

patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
U nas dzis w koncu ten kurczak na butelce to tego frytki-posypalam cukrem ale nie byly chrupiace-do tego salatka z pekinskiej i sosik czosnkowy wlasnej roboty do frytek i salatki :-)a na deser omlet na slodko ale taki gotowy z paczki...tak mi zasmakowal ze chyba zrobie jeszcze jeden
... I niby ja sie odchudzam ....

reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Dziewczyny - ja Was podziwiam. Ja zjadam jedno danie i jestem przejedzona, a Wy macie codziennie dwa dania i jeszcze deser
:-) Poza tym mi by się nie chciało tyle gotować 

Podziel się: