blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Karol też ściąga skarpetki i czasem jak ma za duże body, to ciągnie za rękaw. Na suwak nic nie ma
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas Natalka ściga skarpetki i spinki z włosówzamek rozpina w kurtce ale nam
![]()
no Agutku masz malutką strojnisieMoja sie nie rozbiera...moja wszystko na siebie naklada - na szyje i na glowe![]()
![]()
tak, szczegolnie ja ubierze sobie na glowe plastikowa torbe, pieluche, zawinie wokol szyi kabelno Agutku masz malutką strojnisie:-)
Moja tez wszystko zakłada sobie, oprócz pieluch do których nie ma dostępu. Najśmieszniej jest jak założy sobie na głowę ścierkę i chodzi nic nie widząctak, szczegolnie ja ubierze sobie na glowe plastikowa torbe, pieluche, zawinie wokol szyi kabel![]()
normalnie ciagle musimy na nia uwazac, bo ma manie owijania sie wszystkim
![]()
Moja tez wszystko zakłada sobie, oprócz pieluch do których nie ma dostępu. Najśmieszniej jest jak założy sobie na głowę ścierkę i chodzi nic nie widząc, a jeszcz elepsze są dziadka gatki
![]()