reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziś nauczyłam/em się!

reklama
A mój synek mówi najczęściej "jaja" ;-)

A teraz właśnie jedząc ziemniaczka powiedział "mniam mniam"
u nas tak było dzisiaj przy kaszce z bananami i brzoskwiniami, ostatnio moja mama dała jej do picia (z filiżanki:szok:) sok brzoskwiniowy rozcieńczony z wodą (po brzoskwiniach z puszki) i mała cały czas mówiła: amm, am, mmm :tak:

u nas tak było dzisiaj przy kaszce z bananami i brzoskwiniami, ostatnio moja mama dała jej do picia (z filiżanki:szok:) sok brzoskwiniowy rozcieńczony z wodą (po brzoskwiniach z puszki) i mała cały czas mówiła: amm, am, mmm :tak:
Karolek zawsze przy jedzeniu obiadku i deserku tak mruczy "mmm mmmm mmmmm" :-D:-D:-D.

Piotruś dostaje dopicia soczek jabłkowy, albo kompocik z kubeczka. Nie uczyłam go pić z niekapka, tylko od razu podstawiłam kubeczek.
Radzi sobie bardzo dobrze i tak smiesznie stuka swoim ząbkiem:-D.

Tak poza tym nie raczkuje, nie wstaje, nie chce sie podnosić:no:, łóżeczko mam jeszcze na najwyzszym poziomie.
Lubi kulać się na macie z plecków na brzuszek i odwrotnie:tak:.

moj niuniek przy jedzeniu mowi tylko am am i mama i sie drze bo cos ostatnio niechce jesc:-(
u nas to samo:baffled: - ostatnio bunt przy butli, nie chce jeść i koniec, kaszka ok, cycuś jak najbardziej ok :tak:, a z butelki dzisiaj wypiła tylko 50 ml :szok:
Tak poza tym nie raczkuje, nie wstaje, nie chce sie podnosić:no:, łóżeczko mam jeszcze na najwyzszym poziomie.
.
ja też jeszcze nie obniżyłam wyrka :no:

a więc próbujejy z nocnikiem:tak: i jak na razie lipa małą psadzę i po chwili płacze:sorry2: może popróujemy siadanie w pieluszczce:tak:

reklama
Do góry