reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziwna kreska na teście ciążowym

reklama
To rozumiem ,ale nie rozumiem tych pęcherzyków, xhyba że autorka zle zrozumiała, bo ja myslalm ze ciążowy to jest w macicy ,a nie w jajniku
Torbiele byc moze, dziwne zeby lekarz nie widział czegos niewłaściwego. Mogli sie nie zrozumieć. Mogla sie nie skupic stad teraz nie bardzo wie jak to zacytować.

@Fado123 właśnie też nie mogę tego zrozumieć. Może to było coś innego niż pęcherzyki . I jeszcze ten tekst że była szansa na bliźniaki a pęcherzyki mają 18 mm

Może lekarz widział ciałko żółte po owulacji, a autorce pomyliło się z pęcherzykiem żółtkowym i w ten sposób wyszły pęcherzyki w jajniku??

To znaczy ,ja nie rozumiem ,jak mógł widzieć 2 pexherzyki w jajniku ??? To były owulacyjny? A dzis test ciążowy pokazał ciążę??? Ja bym poszła serio na bete
Pęcherzyki w lewym jajniku z wczoraj oba po 18mm, skomentowal, że była szansa na bliźniaki, nie objaśniając nic więcej. To było usg z luxmedu, tylko badanie bez normalnej wizyty. Testy zrobiłam po usg. W poniedzialek zrobię bęte, a we wtorek mam wizytę u gin. Dziewczyny ja naprawdę nie rozumiem tego co się dzieje 🙄 boli mnie ten lewy jajnik, testy owu i ciążowe mają drugie kreski.
20210409_125318.jpg

Może lekarz widział ciałko żółte po owulacji, a autorce pomyliło się z pęcherzykiem żółtkowym i w ten sposób wyszły pęcherzyki w jajniku??
@Xwawelx
Powiedział, że pęcherzyki. Nie pomyliło mi się. Skupiłam się. Spójrzcie na opis badania. Coraz bardziej się boję, nie wiem co mi jest, czy jestem w ciąży czy dopiero mam owulację. Cykle mam 31dni, tylko jeden po poronieniu miałam dłuższy bo 34dni. Dzisiaj jestem w 27dc. Masakra, co ciąża to jakieś anomalie. Pierwsza ciąża poroniona, druga jakas nienormalna. A moze w ogóle nie jestem w ciąży? W jakich innych przypadkach pojawia się hcg?
20210410_161949.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@Xwawelx
Powiedział, że pęcherzyki. Nie pomyliło mi się. Skupiłam się. Spójrzcie na opis badania. Coraz bardziej się boję, nie wiem co mi jest, czy jestem w ciąży czy dopiero mam owulację. Cykle mam 31dni, tylko jeden po poronieniu miałam dłuższy bo 34dni. Dzisiaj jestem w 27dc. Masakra, co ciąża to jakieś anomalie. Pierwsza ciąża poroniona, druga jakas nienormalna. A moze w ogóle nie jestem w ciąży? W jakich innych przypadkach pojawia się hcg? Zobacz załącznik 1258331
Z tego opisu wygląda, że owulacji nie było bo zatoka Douglasa wolna od płynu, mój gin zawsze jak widział płyn w zatoce to mówił że owulacja była.

Teraz pytanie czy mogłabyś zadzwonić do tego ginekologa i zapytać?

reklama
Może one już pękły dlatego skomentował że była szansa na bliźniaki ale dalej nie kumam skąd testy pozytywne, chyba jestem za głupia na to 🙈🙈

Do góry