Memories
Fanka BB :)
Chodzi mi o to że gdyby była w ciąży to tak szybko by jej nie spadła do wyniku nieciążowegoAle 1,2 nie jest ciążową beta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chodzi mi o to że gdyby była w ciąży to tak szybko by jej nie spadła do wyniku nieciążowegoAle 1,2 nie jest ciążową beta
1.2 tak powiedziała pani z laboratorium przez telefonNie miałaś i nie masz żadnej ciąży. Test był wadliwy. Tyle w temacie.
Ciążę w Polsce wykrywa się od bety 5
Skoro w piątek miałaś 1.2 to w czwartek też tam więcej niż 5 nie było.
Pytanie czy tam nie ma w ogóle <1.2 bo 99% dziewczyn nie słuchało na matematyce w 2 klasie podstawówki i zupełnie zapomina o tym znaku
1.2 tak powiedziała pani z laboratorium przez telefon
Te testy są negatywne.A tu te testy wskazujące na ciążę. Zdjęcie robione przed chwilą ale kreski takie same jak od zrobienia testu
A to czemu negatywne? Bo nie rozumiem? Kreska wyszła w czasie w którym powinnaTe testy są negatywne.
Jezeli na ich podstawie stwierdzilas ciążę, to niestety, ale żadnej ciązy nie ma i nie było. Nie ma sensu powtarzac bety, dostalas normalny okres.
No nie, nie dali mi karteczki do odbioru wyników, dzwoniąc o podanie kodu podali mi tylko wynik.Nie wysłałaja tego wyniku mailem, poczta, gołębiem?
Jeden jest negatywny, na drugim jest kreska, może być fabryczna, może być wadliwy test.A to czemu negatywne? Bo nie rozumiem? Kreska wyszła w czasie w którym powinna
Ale tam nie widać żadnej kreski. Te testy są negatywne. Zadnej ciązy nie było.A to czemu negatywne? Bo nie rozumiem? Kreska wyszła w czasie w którym powinna
Hm. No nie wiem właśnieChodzi mi o to że gdyby była w ciąży to tak szybko by jej nie spadła do wyniku nieciążowego
A to uznałam za oczywisteChodzi mi o to że gdyby była w ciąży to tak szybko by jej nie spadła do wyniku nieciążowego