reklama

Dziwne testy ciążowe

reklama
Witam zrobiłam test wyszedł negatywny po 5 minutach zostawialam na stoliku i poszłam do pracy rano okazał się pozytywny i kilka godzin późnej dostałam plamienia co to oznacza wytłumaczy mi ktoś ?

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 239
reklama
Witam zrobiłam test wyszedł negatywny po 5 minutach zostawialam na stoliku i poszłam do pracy rano okazał się pozytywny i kilka godzin późnej dostałam plamienia co to oznacza wytłumaczy mi ktoś ?
No właśnie ja mam podobną historię. Zrobiłam wczoraj rano test, negatywny. Rzuciłam go gdzieś i poszłam do pracy. Dzisiaj rano patrzę, a tam blada druga kreska. Ale zrobiłam też dzisiaj rano w związku z tym wydarzeniem i negatywny. Najpierw mi się zrobiło trochę smutno, bo się wystraszyłam że jakiś biochem i cykl stracony, ale po przemyśleniu stwierdzam, że to pewnie jakiś wadliwy test. Jedno co mnie zastanawia to to, że nigdy w żadnym tak nie miałam (znaczy raz mialam i wtedy famtycznie bylam w ciąży). A zrobiłam tej firmy dużo testów, bo zamówiłam całą paczkę w necie. No ale nic. Na Twoim miejscu zrobiłabym jutro rano że dwa testy różnych firm o czułości 10 i jak negatywy to negatywy a ja pozytywny to pewnie już będzie od razu kreska.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry