Witam wszystkich serdecznie, mam taki mały problem ze swoją 6 miesięczną córeczką, a zatem zaczęła dziwnie się zachowywać, okolo półtora miesiąca temu( czyli jak miała 4,5 miesiaca) na początku było sporadycznie po odlozeniu do łóżeczka. Po położeniu spina całe ciało i trzyma wyprostowane nogi w powietrzu z poczatku wiazalam to z tym ze robi tak bo chce na ręce, faktem jest to ze sie rozluznia po wzieciu na ręce, ale nie wiem czy to to.Corka miala napiecie miesniowe jesteśmy pod opieką fizjoterapeuty, lecz fizjoterapeuta ze swojej strony nie widzi nieprawidłowości(podsunęła myśl ze moze to byc onanizm niemowlecy- 3.11.22 bylam na szczepieniu rozmawialam o tym z pediatra,no ale nic mi szczegolnego nie powiedzial) od 4 miesiaca rozpoczelismy rozszerzanie diety ze względu na niską wage, corka urodzila sie z wagą 2340g i za wolno przybierala wiec pediatra zlecil rozszerzanie diety po 4 miesiacu, nie wiem czy wiązać to zachowanie z rozszerzaniem diety ale mniej wiecej w tym czasie zaczęła tak robić,więc moje pytanie czy któraś z mam spotkała się z takim zachowaniem u swojego malucha? Przepraszam jak chaotycznie napisane ale nie wiem już co robić, wykonywała już obrót i nagle zapomniala jak to się robi bo prawie cały czas leżąc spina się właśnie w taki sposób. Pozdrawiam