Katie19954
Początkująca w BB
Podpowiecie może czy jest sens iść na betę ? Jestem 10 dpo potwierdzonej monitoring .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podpowiecie może czy jest sens iść na betę ? Jestem 10 dpo potwierdzonej monitoring .
zrobiłam test 11dpo, a 12dpo zrobiłam betę i była 28. Jak test pokazuje ci cień to beta z krwi będzie tym bardziejPodpowiecie może czy jest sens iść na betę ? Jestem 10 dpo potwierdzonej monitoring .
tyle, że na 1 zdjęciu nie widzę drugiej kreski, a na 2 zdjęciu widzę, ale szarą więc może to tylko kontrolna. Na żywo napewno inaczej ją widać niż na zdjęciuPodpowiecie może czy jest sens iść na betę ? Jestem 10 dpo potwierdzonej monitoring .
To jest jeden ten sam test tylko z daleka i tutaj gdzieś jest zamazany hetyle, że na 1 zdjęciu nie widzę drugiej kreski, a na 2 zdjęciu widzę, ale szarą więc może to tylko kontrolna. Na żywo napewno inaczej ją widać niż na zdjęciu![]()
na tym ostatnim zdjęciu bez plastiku widać już gołym okiem. Może to być i jeden test, ale tak jak napisałam wcześniej zależy od zdjęcia, światła itd. Jak już tak widać na zdjęciu to leć na betęTo jest jeden ten sam test tylko z daleka i tutaj gdzieś jest zamazany he
Ja zrobiłam betę,nic nie wykazało. Także test jakiś wadliwy chybaWitam też miałam taki test jak ty kilka dni temu.. Dziś zrobiłam kolejny i wyszła już wyraźna kreska
Wyglada na pozytyw . Jest sensPodpowiecie może czy jest sens iść na betę ? Jestem 10 dpo potwierdzonej monitoring .
Dzisiaj idę na betę to sprawdzęWyglada na pozytyw . Jest senszrób betę i potem kolejna by zobaczyć przyrost .
ja miałam taki test, poleciałam od razu na betę i wynik był 17.8 także trzymam kciukiDzisiaj idę na betę to sprawdzę
Zrobiłam dziś kolejny testja miałam taki test, poleciałam od razu na betę i wynik był 17.8 także trzymam kciuki![]()