Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Do namaczanie nie potrzebny vanish, szare mydło wystarcza, a taniej ;-)Jak wcześniej namoczę w vanishu to puszczą plamy. Nie miałam przypadku, że nie puściło, ale orzechy mnie korcą...takie to pranie bez chemii by było...
Ja szukałam póki co ogólnie, ustawiłam sobie ceną od najmniejszej i patrzyłam od razu na większe worki, co by przesyłka nie stanowiła kosztu głównego, póki co szukam takiego allegrowicza, co to będzie miał wszystkoBardzo ciekawe te wasze rady i orzechy
to może jak szukacie atrakcyjnych cen
albo kupowałyście już gdzieś to podajcie linki![]()

Dzięki za link.A po olejki zapraszam tutaj bo są w dobrych cenach: kosmetyki mineralne i naturalne

Ciekawe zastosowanie, biorąc pod uwagę ile metrów u mnie podłóg i to wszystko w drewnie. ;-)Ale mimo to bardzo sobie je chwalę i u mnie świetnie się sprawdzają jako szampon i odtłuszczacz.Myję w nich też podłogi.
No i to zastosowanie mi się bardzo przyda, zawsze to ekologiczniej na drzewa niż oprysk ekologiczny. ;-)ale rewelacyjnie się sprawdziły do walki ze mszycami :-)
Tak wlewasz całą, a jak masz zaciek na "górce" to wrzuć tam watę i ją namocz octem, żeby nie spłynęło i zadziałało.Tak zachwalacie ocet, że chyba zaraz do kibelka naleję. Całą butelkę nalać?

Normalnie jutro próbuję odkamienić słuchawkę w prysznicach, bo ostatnio sporo nerwów mnie kosztowały.Co prawda octu do kibelka nigdy jeszcze nie wlewałam(używam ten ekoprodukt z lidla na bazie octu),ale myje nim kibelek i odkamieniam nim drzwi od prysznica.Kwasem cytrynowym odkamieniam słuchawki od prysznica(zostawiam na całą noc),a kawałkiem cytryny "szoruję" zlew w kuchni i kamień nie osadza się tak szybko jak np.po cifie.![]()

.I jak wyszło? Moja ostatnio brzydki zapach zaczęła wydzielać. Ocet pomoże?Ja dzisiaj wyprałam pralkę w occie po raz pierwszy.![]()
5 łyżeczek sody oczyszczającejA jak pozbyć się zaschniętego tłuszczu na kratce kuchennej?

Moja też brzydki zapach wydzielała, jest lepiej, ale nie genialnie. Myślę, że ten ocet to bardziej na wnętrzności pralki podziałał, skoro ma funkcje odkamieniacza. Ja prałam w 95 stopniach ten ocet. Na pewno bęben bardziej jest błyszczący.I jak wyszło? Moja ostatnio brzydki zapach zaczęła wydzielać. Ocet pomoże?
5 łyżeczek sody oczyszczającej
5 łyżeczek soli
5 łyżeczek octu
zrobić papkę pędzelkiem, pędzelkiem wyłożyć na kratkę, zostawić na 15 minut wyczyścić, dzisiaj sprzątałam tą papką piekarnik![]()