Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Szanse na to byłyby minimalne ale przynajmniej nie mogłabym sobie zarzucić że nie zrobiłam wszystkiego co mogłamA co jeśli byś zrobiła a pozamaciczna i tak by wystąpiła?
No mogłabyś, gdyby się okazało, ze mogłaś nie robić badania bo to to badanie np. uszkodziło rzęski a poprzedni raz był po prostu przypadkiemSzanse na to byłyby minimalne ale przynajmniej nie mogłabym sobie zarzucić że nie zrobiłam wszystkiego co mogłam![]()
No ale tego się nie dowieszNo mogłabyś, gdyby się okazało, ze mogłaś nie robić badania bo to to badanie np. uszkodziło rzęski a poprzedni raz był po prostu przypadkiem
No mogłabyś, gdyby się okazało, ze mogłaś nie robić badania bo to to badanie np. uszkodziło rzęski a poprzedni raz był po prostu przypadkiem
Może być bez względu na to czy zrobię drożność czy nie. A jeśli nie każdej z nas się to proponuje to chyba jest jakiś powód dla którego jeden lekarz jednej osobie zaleci a drugiej nie?No ale tego się nie dowieszjak nie zrobisz drożności i znowu będzie cp to co wtedy ?
Może być bez względu na to czy zrobię drożność czy nie. A jeśli nie każdej z nas się to proponuje to chyba jest jakiś powód dla którego jeden lekarz jednej osobie zaleci a drugiej nie?
To zależy od lekarza a nie od kobietyMoże być bez względu na to czy zrobię drożność czy nie. A jeśli nie każdej z nas się to proponuje to chyba jest jakiś powód dla którego jeden lekarz jednej osobie zaleci a drugiej nie?
A ja uważam, że zależy od ulokowania ciąży, co powiedzialo mi 2 ginekologów. Ty tez nie wiesz, czy po badaniu byś nie miała odwrotnego efektuTo zależy od lekarza a nie od kobietymi w szpitalu nie proponowali a poszłam do lekarki specjalizującej się w CP i pierwsze co zleciła to drożność
fakt, nie zdążyłam jej zrobić ale uważam że więcej pożytku jest z tego badania niż szkody
Ulokowaniu czyli gdzie ?A ja uważam, że zależy od ulokowania ciąży, co powiedzialo mi 2 ginekologów. Ty tez nie wiesz, czy po badaniu byś nie miała odwrotnego efektu