SzklanaKulka
Fanka BB :)
Prog 41
z luteiną

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ładny. Teraz czekamy na przyrost jutroProg 41z luteiną
ja wodę z cytrynąI otwieramy sok pomarańczowy do świętowania![]()
Każdemu wg potrzebja wodę z cytryną![]()
Trzymam kciuki za dobre wieści, pamiętam że jak usłyszałam w trakcie USG że jest w macicy to zaczęłam płakaćDobra.. dzisiaj beta 456niby w normie przyrost. Ale ciężko się cieszyć, bo w dwóch CP też dobrze rosła. W poniedziałek idę na USG - do tej pory beta powinna być już w okolicy 1000, powyżej nawet, więc będzie wystarczająca by potwierdzić czy pęcherzyk jest w dobrym miejscu
![]()
Dziewczyny, myślicie ze to normalne? Ciągle wywala mi brzuch, ciągle mam jakieś giga wzdęcia, brzuch jest spuchnięty aż tu wysoko przy żebrach. Już zaczynam się stresować że może jakiś krwotok wewnętrzny się zaczyna, albo jeszcze co.. fizycznie czuje się dobrze, ale jakoś mnie to mega stresuje![]()
Prozek pewnie urósł i szaleje. Mi co prawda brzuch wywaliło dość późno ale wzdęcia etc niby są normalne. Kiedy wizyta?Dziewczyny, myślicie ze to normalne? Ciągle wywala mi brzuch, ciągle mam jakieś giga wzdęcia, brzuch jest spuchnięty aż tu wysoko przy żebrach. Już zaczynam się stresować że może jakiś krwotok wewnętrzny się zaczyna, albo jeszcze co.. fizycznie czuje się dobrze, ale jakoś mnie to mega stresuje![]()