zarathos
Zaangażowana w BB
Myślę że "mniej niż ileś" bo dokładność maszyny nigdy nie może osiągnąć 100%Mówiłama powiedz mi negatywna to 0 czy mniej niż ileś? Bo mi w szpitalu powiedzieli ze mam zejść do zera a to wooolno idzie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę że "mniej niż ileś" bo dokładność maszyny nigdy nie może osiągnąć 100%Mówiłama powiedz mi negatywna to 0 czy mniej niż ileś? Bo mi w szpitalu powiedzieli ze mam zejść do zera a to wooolno idzie
![]()
No ty już masz inne normy niż ja . Więc lab labu nie równyMyślę że "mniej niż ileś" bo dokładność maszyny nigdy nie może osiągnąć 100%
No to ja mam takie same widełki wiec pewnie muszę zejść poniżej 1Myślę że "mniej niż ileś" bo dokładność maszyny nigdy nie może osiągnąć 100%
Nie ma nikogo fajnego w tej rodzinie?Powiem wam, że idę na rodzinne wesele jutro i na samą myśl mi nie dobrze...
Nie moja tylko męża. A przy stoliku pewnie będę siedzieć z żoną kuzyna mojego męża.. która pracuje w tej samej firmieNie ma nikogo fajnego w tej rodzinie?
Nie pisałam ze rodzina TwojaNie moja tylko męża. A przy stoliku pewnie będę siedzieć z żoną kuzyna mojego męża.. która pracuje w tej samej firmiea ona plotkara jakich mało
![]()
No właśnie dla tego pisze że męża bo mniej znam tą rodzinę a mąż też nie utrzymuje kontaktu zbytnio . Wolała bym do swoichNie pisałam ze rodzina Twojaale w każdej rodzinie znajdzie się ktoś fajny z kim można pogadać / pojeść / potańczyć / spędzić czas, nie ma nikogo takiego?