Patka2207
Fanka BB :)
Ja czekam na zielone światło. Nie wiem jak będzie jak zaświeci ale na razie chceSzczerze? Nawet nie myślę jeszcze o tym![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja czekam na zielone światło. Nie wiem jak będzie jak zaświeci ale na razie chceSzczerze? Nawet nie myślę jeszcze o tym![]()
Mam na Legimi dodane na półkęMróz jest potworny to prawda, ale umilam sobie czas herbatką i książkąznacie cykl Miszczuk kwiat paproci?? Polecam bardzo
![]()
Marcina mortke "nie ma tego złego" boki zrywać, na prawdę!!Mam na Legimi dodane na półkęco jeszcze polecasz?
Nie wiemKurcze co tak szklanakulka ucichła?? Wszystko ok?
Dziewczyny jak tam u was? Jak humorek i morale?
Ja już zaliczyłam @ i dziś pierwszy dzień pracy po takim wolnymKurcze co tak szklanakulka ucichła?? Wszystko ok?
Dziewczyny jak tam u was? Jak humorek i morale?
Hejo I jak tam? Wszystko prawidłowo wyszło? Dziś już piąteczekNie wiemmam nadzieję że Ok u niej. Jutro u mnie kolejna beta
![]()
Beta już poniżej 1, na usg widać ze sie wchłania, bo się zmniejszyło. Jestem dobrej myśliHejo I jak tam? Wszystko prawidłowo wyszło? Dziś już piąteczekco planujecie??
Aha czy macie do polecenia jakieś fajne filmy? Chodzi mi o komedie żeby się trochę rozluźnić i pośmiać
Buziaki!!!
U nas spotkanie ze znajomymi jutro ale nie mam jakoś ochoty iść . Polezala bym w domu. U mnie kiepsko cos się wchłania . Od grudnia na wizycie za 3 tygodnie nic nie ruszyło ( 2tyg temu ) a beta była ujemnaHejo I jak tam? Wszystko prawidłowo wyszło? Dziś już piąteczekco planujecie??
Aha czy macie do polecenia jakieś fajne filmy? Chodzi mi o komedie żeby się trochę rozluźnić i pośmiać
Buziaki!!!