Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,,Bez urazy „ ogólnie to lecę z nowościami też a ostatnio się wkurzyłam i jeszcze raz oglądam ,,Mroczne pożądanie”Co ciekawego na netflix?
A to widziałam, końcówka dla mnie dziwna xD mroczne muszę nadrobić,,Bez urazy „ ogólnie to lecę z nowościami też a ostatnio się wkurzyłam i jeszcze raz oglądam ,,Mroczne pożądanie”![]()
Polecisz od czego zacząć ten rodzaj? Chyba nie czytałamJestem, bez żadnej nadziei, ochoty i wiary w zajście w ciążę, ale za to ze swoimi kotami i książkami romantasy![]()
Żelazny płomień, albo Dwór Cierni i różPolecisz od czego zacząć ten rodzaj? Chyba nie czytałam![]()
O dzięki obczaję. Jak się czujesz?Żelazny płomień, albo Dwór Cierni i róż![]()
U mnie to samoJestem, bez żadnej nadziei, ochoty i wiary w zajście w ciążę, ale za to ze swoimi kotami i książkami romantasy![]()
Kochana bardzo się cieszę i ci gratuluję,,Bez urazy „ ogólnie to lecę z nowościami też a ostatnio się wkurzyłam i jeszcze raz oglądam ,,Mroczne pożądanie”![]()
A Ty jak się czujesz?U mnie to samożyje w świecie fantasy czytam albo oglądam takie odrealnione rzeczy