fasolka32
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, kilka lat temu miałam operację we Wrocławiu na Endo. Efekt bajka, zaszłam w ciążę, mała ma 11 miesięcy, CC, kp. Kilka dni temu poczułam ostry kilkusekundowy ból od blizny w górę
przestraszyłam się, może to endometrioza w bliźnie? Do tego jakieś pojedyncze krótkie bóle jakby w jajniku. Miałam okres przez 3 miesiące, teraz biorę zafrillę. Strach o tym myśleć, czy to znowu endo??
1. Czy miałyście podobne pierwsze objawy endometriozy w bliźnie?
2. Czy macie jakieś opinie co do Poradni Leczenia Endometriozy w Szczecinie na Lubelskiej? Mam tam 2h drogi, do Wrocławia 5h i inny pieniądz, z małą ciężko się podróżuje,nie chce spać w podróży, będzie wykończona.
3. Czy jeśli okaże się,że mam w bliźnie endo, lepiej szybciej zachodzić w ciążę? Myślałam, żeby próbować za 2 lata, teraz się boję, że to za późno,mam 34 lata i wizję,że nie będę mogła wtedy zajść w ciążę

1. Czy miałyście podobne pierwsze objawy endometriozy w bliźnie?
2. Czy macie jakieś opinie co do Poradni Leczenia Endometriozy w Szczecinie na Lubelskiej? Mam tam 2h drogi, do Wrocławia 5h i inny pieniądz, z małą ciężko się podróżuje,nie chce spać w podróży, będzie wykończona.
3. Czy jeśli okaże się,że mam w bliźnie endo, lepiej szybciej zachodzić w ciążę? Myślałam, żeby próbować za 2 lata, teraz się boję, że to za późno,mam 34 lata i wizję,że nie będę mogła wtedy zajść w ciążę