Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej jestem tu od niedawna js dziś mam 34 dc wczoraj byłam na usg i endometrium 4 mm. Cykle trwają 28 dni. Bylam stymulowana lametts i nie wiem czy to ciąża?Ja zaszłam mając zaledwie 5 mm , sam lekarz powiedział ,żeby się nie nastawiać bo może być różnie ale dał leki i się udało ,ale cały czas mówił że minimum 8 a najlepiej 10mm
10 mm to jest według mojego gina świetne endo do zapłodnienia ,więc nie wiem o co Twojemu chodziByłam w 4 tygodniu ciąży na USG (czyli 2 tyg od zapłodnienia). Endometrium miało 10mm, lekarz marudził że takie grube (nie wiem czemu, przecież norma chyba jest do 14mm?) - nie wiedzieliśmy jeszcze o ciąży. Przed zajściem miałam chudziutkie, 6mm przed owulacją.
No bo widocznie masz odpowiednie , ja ciągle słyszałam że za cienkie i że się nie zagnieździ ,ale pomimo bardzo cienkiego się udało
Ja sie staralam 9mcy. wywolywanie @ monity, tabsy, zastrzyki, uwa wszystko na głowie wg cyklu. Normalnie cykl 23dni. Ten z dwoma owu był 34 dni. 6 jajeczek poszzzzzłoo ...ha ha mam koleżankę , co ma owulację cały miesiącwystarczy jeden sex bez zabezpieczenia , mimo że nie jest do końca zawsze zajdzie w ciąże ,jest obecnie w 5 ha ha a ja się musiałam 2 lata starać ha ha
I to jest właśnie ta niesprawiedliwość, ja też już walcze prawie rok.ha ha mam koleżankę , co ma owulację cały miesiącwystarczy jeden sex bez zabezpieczenia , mimo że nie jest do końca zawsze zajdzie w ciąże ,jest obecnie w 5 ha ha a ja się musiałam 2 lata starać ha ha
Ha ha no i to jest często sposóbJa sie staralam 9mcy. wywolywanie @ monity, tabsy, zastrzyki, uwa wszystko na głowie wg cyklu. Normalnie cykl 23dni. Ten z dwoma owu był 34 dni. 6 jajeczek poszzzzzłoo ...
Odpuscilam starania. Na wielkanoc 3 dni po @ !!! , świąteczny kielonek pierwszy od x lat, noc z mezem przy kominku.. i tadam hehehe
A myslalam ze cykl kolejny jakis rypniety i dopiero 2 tyg po planowej @ zrobiłam test.
Wiem wiem , niestety nie każdej z nas jest dane ,ale myślę że wszystko jest po coś ,choć też po 2 latach starań ,miała dość i pretensje do całego świata, uda się zobaczysz ,tylko trzeba odpuścić ,choćby na chwilę serio polecam wyjazd ,odreagowanieI to jest właśnie ta niesprawiedliwość, ja też już walcze prawie rok.
Ha ha no i to jest często sposóbu mnie był to sylwester i to nie z jednym kielonkiem ha ha
I to jest właśnie ta niesprawiedliwość, ja też już walcze prawie rok.
Odpuscilam starania. Na wielkanoc 3 dni po @ !!! , świąteczny kielonek pierwszy od x lat, noc z mezem przy kominku.. i tadam hehehe
.