Cześć , wczoraj byłam na badaniu prenatalnym a 12+4 ,wszystkie markery były prawidłowe przeziernosc , kość nosowa , wszystkie narządy jednak lekarz wykrył fale zwrotna w serduszku mojego dzidziusia, uspokajał i kazał czekać do kolejnego prenatalnego ewentualnie umówić się na echo serca w 17-18 tyg , tak tez zrobiłam ale nie potrafię przestać się tym denerwować , czy miała któraś taka sytuacje ? Jak się to skończyło ?
reklama
Nie denerwuj się. U nas było podobnie. Lekarz zapraszał co 2 tygodnie do siebie na USG na obserwację. Dodatkowo zrobiliśmy echo. W kolejnych prenatalnych i w echo już wszystko było ok. Lekarz mówił, że to dość często się zdarza na początkowym etapie. Także na spokojnieCześć , wczoraj byłam na badaniu prenatalnym a 12+4 ,wszystkie markery były prawidłowe przeziernosc , kość nosowa , wszystkie narządy jednak lekarz wykrył fale zwrotna w serduszku mojego dzidziusia, uspokajał i kazał czekać do kolejnego prenatalnego ewentualnie umówić się na echo serca w 17-18 tyg , tak tez zrobiłam ale nie potrafię przestać się tym denerwować , czy miała któraś taka sytuacje ? Jak się to skończyło ?

Podziel się: