kociatka
Fanka BB :)
Gosia, z czystej, nierafinowanej proznosci.... Nie dociera do mnie, ze wlasnie zostalam Matka Polka i powinnam ograniczyc kolory mojego zycia do odcieni Qpy mojego potomstwa. A taka ze mnie wyrodna baba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Znaczy trzeba założyć wątek: wyrodnych i egoistycznych bab ???? które oprócz Qpy widzą resztę świata 
Ale na poczatku istotnie czulam sie, jakby mi Obcego dokwaterowali
Kociatko jest wyrodną matką zdegenerowaną kapitalizmem Luxemburga! wiadomo, że zgniły zachód niesie w sobie tylko treści amoralne i pomysł chodzenia na siłownię i o zgrozo na kolacyjki z mężem to produkt zachodniej cywilizacji 
jestem taką wyrodną matką że Młodego z mężem zostawiam i bebilonem i idę sobie do galerii na zakupy albo ploty
na siłownie co drugi dzień
a jak uprawiam lans spacerowy i mam ochotę to na herbatkę do kawiarni 

Cala reszte da sie zalatwic, przez zapomnienie chyba zaniedbalam... Musze nadrobic. Dzieki instrukcjom tu zawartym, mam nadzieje sprostac wizerunkowi Matki Polki Umeczonej.
będąc zepsutą do szczętu zamierzasz dziecko straszyć osobą duchowną